Ο Γιάκα Λάκοβιτς, προπονητής της Ουλμ και πρώην παίχτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλησε να σχολιάσει την ήττα της Παρτιζάν και τους λόγους για τους οποίους έχασε η ομάδα από την Mπούρσασπορ και δέχτηκε τον αποκλεισμό από το Euro cup.

Η Παρτίζαν αποκλείστηκε από την Μπούρσασπορ στη φάση των «16» του EuroCup μπροστά σε 20.000 οπαδούς της που γέμισαν την Stark Arena και ακολούθως, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε με νόημα πως «αν είμαι εγώ το πρόβλημα, να φύγω».

Με την ήττα από τους Τούρκους και τον πρόωρο αποκλεισμό, η Παρτίζαν έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο που οδηγεί στην EuroLeague της επόμενης σεζόν μέσω του EuroCup. Πλέον ελπίζει σε wild card ενώ ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Ουλμ, Γιάκα Λάκοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την αποτυχία του πρώην προπονητή του, τονίζοντας με δηλώσεις του στην Mozzartsport πως «ήταν ένα πολύ νευρικό παιχνίδι, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο και στην παράταση. Όλη η πίεση ήταν στον Ομπράντοβιτς και την Παρτίζαν. Στο τέλος, με λίγη τύχη και χάρη σε κάποιες κακές επιλογές της Παρτίζαν, η Μπούρσασπορ έφτασε στη νίκη. Είναι μια ομάδα που παίζει με σφιχτό rotation. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια τεράστια έκπληξη.

Εξάλλου, η Ουλμ του Λάκοβιτς απέκλεισε στους «16» την Μπανταλόνα.