Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου τόνισε πως η ομάδα του έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει, όμως μετά το γκολ που δέχτηκε αλλά και τις αποβολές των παικτών, το έργο της δυσκόλεψε αρκετά.

Αναλυτικά: «Πήραμε ένα βαθμό και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι μετά την αποβολή δύο παικτών, είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο. Έχουμε 12 πόντους. Ισοφαρίσαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Στο πρώτο μισό είχαμε πέντε ευκαιρίες, αν δεν σκοράρεις έτσι, μετά είναι πρόβλημα.

Μετά, είχαμε κάποια προβλήματα, δεχτήκαμε το γκολ, δυσκόλεψαν τα πράγματα και μετά που μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά πρέπει να μείνουμε σε αυτό, ότι πήραμε το βαθμό. Αυτή τη νοοτροπία δείχνουμε, όπως και με τον Παναθηναϊκό, δεν παραδοθήκαμε, οι παίκτες επέστρεψαν μετά που μείναμε και με εννιά παίκτες, οι παίκτες μου έρχονταν και μου έλεγαν να συνεχίσουμε και θα το ‘γυρίσουμε».

Για τον Γκαραραβέλη σχολίασε πως: «Είμαι χαρούμενος για εκείνον, είχε απίστευτη απόδοση στα τελευταία παιχνίδια. Τα λάθη συμβαίνουν, έχει καλή νοοτροπία, δεν έχω κάτι άλλο να πω, μπορεί να συμβεί σε κάθε ποδοσφαιριστή».