Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης με τον Γιώργο Πατούλη εμφανίστηκε αισιόδοξος πως δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιώργος Πατούλης προχώρησαν σε δηλώσεις όπου εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την πορεία των έργων.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ανέφερε ότι «Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης υποστήριξε ότι «Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα».

Ενώ με τη σειρά του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ανέφερε ότι «Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει».