Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του και θεωρήθηκε προτιμότερο να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ Β προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό… Κάτι που ακολούθησαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Ίνγκασον!

Τα δεδομένα που διαμορφώνονται φέτος τον Ιανουάριο για τον Μιχαηλίδη είναι διαφορετικά. Ο ΑΠΟΕΛ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπό καθεστώς δανεισμού, δίνοντας στον ποδοσφαιριστή την προοπτική να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάτι που φαντάζει δύσκολο να συμβεί αυτή την περίοδο στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ με την παρουσία ήδη τεσσάρων κεντρικών αμυντικών (Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ και Κάργας).

Από πλευράς ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, προφανώς μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε χειρουργηθεί στους χιαστούς, έχει επανακάμψει πριν από 2.5 μήνες στην αγωνιστική δράση αλλά είναι λογικό να χρειάζεται να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο με το ενδιαφέρον τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και μιας ακόμη ομάδας να είναι υπαρκτό!