Δεν το βάζει κάτω η Ρέιντζερς, στην υπόθεση του Αντόνιο Τσόλακ, που επιμένει για να κάνει τον παίκτη δικό της.

Ο Αντόνιο Τσόλακ αποτελεί αυτή την στιγμή την πρώτη επιλογή της Ρέιντζερς και οι Σκωτσέζοι προσπαθούν να δελέασουν τον ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας την προσφορά τους.

Τα δημοσιεύματα στην Σκωτία κάνουν λόγο για πρόταση που φτάνει στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ, που ωστόσο φαίνεται ότι δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, που φτάνουν στα 3 εκατομμύρια.

Οι άνθρωποι της Ρέιντζερς προσπαθούν να κάνουν περισσότερο ελκυστική την πρόταση τους προς το Δικέφαλο και προσθέτουν σε αυτήν μπόνους διακρίσεων ( από τις συμμετοχές και τα γκολ του Κροάτη, μέχρι τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League ) δείχνοντας πως πραγματικά θέλουν να αποκτήσουν τον Κροάτη επιθετικό.

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τους Σκωτσέζους η καθυστέρηση που παρατηρείται στην επίτευξη της συμφωνίας δεν έχει να κάνει μόνο με τη διαφορά στο οικονομικό αλλά και στις αναζητήσεις του Δικεφάλου για τον αντικαταστάτη του Τσόλακ.

Η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη γίνει προεργασία στο κομμάτι αυτό από τον Ζοζέ Μπότο, καθώς η αναζήτηση ενός επιθετικούς με διαφορετικά στοιχεία από αυτούς που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ του Δικεφάλου ήταν ζητούμενο εξ αρχής.

Όπως και να έχει η επιμονή της Ρέιντζερς οδηγεί στην αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα προκύψει συμφωνία με τον 28χρονο επιθετικό να καταλήγει στην Γλασκόβη και τον ΠΑΟΚ να αποκτά έναν άλλον ποδοσφαιριστή στη θέση του.