Ο ΠΑΟΚ «σήκωσε» το γάντι και απάντησε στην ανακοίνωση της Λαμίας, χαρακτηρίζοντας «ανέκδοτο» την επίκληση των ξένων διαιτητών μετά από αγώνα με την ομάδα που τους… επέβαλε!

η Λαμία εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τα παράπονά της από την διαιτησία των τεσσάρων αγωνιστικών. Κάτι που δημιούργησε απορίες εντός του ΠΑΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Η πρώτη απορία που δημιουργείται είναι γιατί περίμεναν την 4η αγωνιστική, για να εκφράσουν διαμαρτυρίες και για τις τρεις προηγούμενες;»

Στην ανακοίνωση της Λαμίας μεταξύ άλλων αναφέρεται πως υπάρχουν φριχτά παράπονα με «αποκορύφωμα την ανύπαρκτη αποβολή του Boakye στο 95΄, διότι τόλμησε να διεκδικήσει με σοβαρό αλλά όχι επικίνδυνο παιχνίδι την μπάλα και την ισοφάριση του αγώνα», με τους Θεσσαλονικείς να απαντούν, λέγοντας πως: «Μάθαμε τουλάχιστον που η χρήση πολεμικών τεχνών στο ποδόσφαιρο είναι σοβαρό και όχι επικίνδυνο παίξιμο…».

Όσο για την απαίτηση από πλευράς Λαμίας να διεξάγονται τα παιχνίδια της αποκλειστικά με ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία «φιλική υπενθύμιση» της ιστορίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αναφορικά με τους ξένους διαιτητές, η επιλογή να τους επικαλεστούν μετά από αγώνα με την ομάδα που τους επέβαλε, μπορεί να εκληφθεί και ως ανέκδοτο. Με ξένο διαιτητή, αμφιβάλλουμε αν ο Γιώργος Κασναφέρης θα παρέμενε στον πάγκο της ομάδας του μέχρι την λήξη της αναμέτρησης…».