«Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε θετικός στην Αργεντινή. Όσο δεν είναι αρνητικός, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στη Γαλλία και θα δούμε πότε θα συμβεί αυτό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Παρί, Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Αυτό ανέφερε ο Αργεντινός προπονητής στη σημερινή συνένετυξη Τύπου, με αφορμή την σημερινή (3/1) αναμέτρηση Κυπέλλου με την Βαν.

«Ζούμε με αυτόν τον ιό για σχεδόν δύο χρόνια και όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να αποτρέψουν τη μετάδοση. Αλλά μεγάλο μέρος του πώς λειτουργεί αυτός ο ιός είναι ακόμα άγνωστος. Σε σχέση με τον Λιονέλ, είναι σε επαφή με τις ιατρικές μας υπηρεσίες. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει στη Λιόν», πρόσθεσε ο Ποτσετίνο, ενώ έδωσε τις ευχές του για το 2022:

«Προτεραιότητά μου για όλους είναι η υγεία. Χωρίς υγεία δεν μπορεί κανείς να απολαύσει τίποτα σε αυτή τη ζωή. Μετά, ξέρετε τον στόχο: να κερδίσουμε και να ζήσουμε σπουδαία πράγματα στον σύλλογο. Είμαστε μέρος μιας επιχείρησης που είναι το ποδόσφαιρο. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας σύλλογος όπου προϋπόθεση είναι η νίκη. Όμως το ποδόσφαιρο παραμένει ψυχαγωγία.»

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ, ο αμυντικός Χουάν Μπερνάτ, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σέρχιο Ρίκο και ο μέσος Νέιθαν Μπιτουμαζάλα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.