Την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η Λαμία, με τον Μπάμπη Τεννέ να έχει διαθέσιμους 19 ποδοσφαιριστές.

Το παρόν έδωσαν και 300 οπαδοί της ομάδας, ενώ σε δηλώσεις προέβη ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές. Αναλυτικά :

«Ξεκινάει μία καινούργια χρονιά για την ομάδα μας, με όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι σημαντικό ότι από πέρυσι είμαστε στα μεγάλα σαλόνια και νομίζω ότι η ομάδα συνεχίζει και προοδεύει. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μας βοηθά και μας συμπαραστέκεται και εγώ πιστεύω ότι φέτος η χρονιά θα είναι εξίσου καλή και ίσως και καλύτερη από την περσινή. Αυτή τουλάχιστον είναι η φιλοδοξία μας και ο στόχος μας, η ομάδα μας κάθε χρόνο να βελτιώνεται και να προοδεύει».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο το οποίο ακόμη δεν έχει βρει ο ΠΑΣ Λαμία:

«Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και καλύτερα να μιλήσει για αυτό ο πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Πανουργιάς. Παρόλο αυτά ο προγραμματισμός της ομάδας προχωράει κανονικά και η ομάδα θέλουμε να δυναμώνει, καθώς όπως ξέρετε μπορεί φέτος οι ομάδες που θα πέσουν να είναι περισσότερες και εμείς θέλουμε, να μείνουμε εδώ που είμαστε».

Σε ερώτηση για το ρόστερ και τα μεταγραφικά απάντησε τα εξής:

«Ποτέ ένας σχεδιασμός δεν υλοποιείται 100%, αλλά νομίζω ότι πάμε καλά. Πριν την Δευτέρα όπου θα φύγουμε για το Καρπενήσι, το 80% του ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί. Είναι αυτά τα παιδιά που βλέπετε εδώ, είναι και ακόμη 2-3 παιδιά τα οποία είναι προφορικά κλεισμένα και απομένουν δύο κινήσεις τις οποίες θα τις κάνουμε με πολύ μεγάλη προσοχή».

Για ποιες θέσεις θα καλυφθούν:

«Εκτός από αυτούς που προφορικά έχουμε κλείσει, σίγουρα πρέπει να πάρω έναν καλό τερματοφύλακα. Εξίσου καλόν με το Νίκο Μελίσσα που έχουμε αυτή την στιγμή και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας».