Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι του ΠΑΟΚ για την επίθεση είναι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, με τους Ιταλούς να αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 31χρονο Ιταλό!

Η περίπτωση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι μόνο… ασυγκίνητους δεν αφήνει τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έψαξαν την υπόθεση του του στράικερ της Σαμπντόρια δεδομένου πως η ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Γκαμπιαντίνι δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026, ωστόσο, η περίπτωσή του φαντάζει αρκετά περίπλοκη καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Σαμπντόρια αλλά και τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα…

Η συγκεκριμένη συνθήκη της Σαμπντόρια σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για απόκτηση επιθετικού πρώτης γραμμής, περιπλέκουν την κατάσταση, αλλά είναι δεδομένο πως το όνομά του απασχολεί τους ασπρόμαυρους.

Πάντως και οι Ιταλοί μιλούν σήμερα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, σε μεταγραφικά ρεπορτάζ του Τύπου, όπως αυτό του Ντι Μάρτζιο…