Κανονικά θα προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, παρά τις φήμες περί εμπλοκής στην είσοδο του Ταϊλανδού επιχειρηματία στο «τριφύλλι», σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος στους συνεργάτες του, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη “Live Sport”. 

Έτσι, ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται στη χώρα μας την Τρίτη, με τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.. 

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε κανονικά. Σε λίγες μέρες (σ.σ. Τρίτη ή Τετάρτη) θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή της. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να έχει αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είναι θέμα ολίγων ημερών να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός» υποστήριζε ο mr. ΣΚΑΙ.

Οι δύο άνδρες επικοινώνησαν τηλεφωνικά την Πέμπτη για να ρυθμιστούν κάποια τελευταία ζητήματα που αφορούν στην αγοραπωλησία της ΠΑΕ, ενώ σήμερα αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα συνεργάτες του Ταϊλανδού επιχειρηματία.