Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Δανία αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Κοπεγχάγη, λέγοντας ότι συχνά σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη Δανία.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι με την εθνική Σλοβενίας στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024 και σε δηλώσεις που παραχώρησε στη δανική ιστοσελίδα tipsbladet αναφέρθηκε στο πέρασμά του στην Κοπεγχάγη.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε στις δηλώσεις του ότι συχνά σκέφτεται την επιστροφή στην ομάδα και δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο επιστροφής.

Για τις 99 συμμετοχές που έκανε με την Κοπεγχάγη: “Πραγματικά, ναι! Έχω μία φανέλα της Κοπεγχάγης με το όνομα μου και το νούμερο 99. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να παίξω το 100ο παιχνίδι στη Δανία”.

Για το αν του λείπει η παρουσία του στην Κοπεγχάγη: “Τα χρόνια μου στην Κοπεγχάγη ήταν τα καλύτερα στην καριέρα μου. Νικούσαμε σχεδόν σε κάθε ματς και προκριθήκαμε στους ομίλους του Champions League και του Europa League.

Ένιωθα ευτυχισμένος στο τερέν και νοσταλγώ το πέρασμα μου από τη Δανία. Βλέπω συχνά τα παιχνίδια της Κοπεγχάγης στην τηλεόραση, ειδικά στο Πάρκεν. Δυστυχώς, δεν στεφθήκαμε πρωταθλητές”.

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει: “Συχνά σκέφτομαι να επιστρέψω στην Κοπεγχάγη, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Κάθε μεταγραφική περίοδος είναι απρόβλεπτη, αλλά σίγουρα δεν θα έλεγα “όχι” στην παλιά μου ομάδα.

Ήμουν σε συζήτηση με την Κοπεγχάγη από όταν έφυγα από την ομάδα, αλλά η Ντινάμο Κιέβου δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω, και έτσι δεν έγινε τίποτα”.