Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε συγχαρητηρια στους παίκτες του και τόνισε την τόλμη που έχει δείξει η ομάδα του στις δηλώσεις του μετά τη σπουδαία εμφάνιση κόντρα την πρωταθλήτρια κόσμου, Ιταλία και έδειξε τον δρόμο για τη συνέχεια.
«Σίγουρα, αν μου έλεγαν από πριν ότι θα φέρναμε ισοπαλία με τους Ιταλούς θα ήμουν ευχαριστημένος. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, όμως, χάσαμε μια ευκαιρία να τους κερδίσουμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κρατάμε, όμως όλα τα θετικά από αυτό το παιχνίδι. Κρατάμε το “6” στην άμυνα. Κρατάμε ότι δεν φοβηθήκαμε ούτε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, μια ομάδα με τεράστιες περγαμηνές, από τις κορυφαίες στο τουρνουά. Όπως δεν φοβηθήκαμε και την Ουγγαρία στην πρεμιέρα. Κι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να το διατηρήσουμε και στη συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο MVP του ματς, Μάνος Ζερδεβάς είπε: «Δεν κρίθηκε κάτι. Κρατάμε την πολύτιμη ισοπαλία και προχωράμε δριμύτεροι», ενώ ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πρόσθεσε: «Τελικά ήρθε μια ισοπαλία -παρότι βρεθήκαμε κοντά στη νίκη- η οποία, όμως, δίνει έναν σπουδαίο βαθμό στη βαθμολογία του Ομίλου. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και στη συνέχεια».