Περίεργα πράγματα έγιναν χθες με την Ισλανδία να γνωρίζει την ήττα από την αδιάφορη Φινλανδία και την Έμελεκ, παρ’ ότι με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από μία ώρα, να τρώει τρία γκολ από την… πεθαμένη Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Πιο μαζεμένο το κουπόνι σήμερα και πάμε να δούμε μαζί τι θα παίξουμε.

  • Στη Β’ Νορβηγίας η Φλόρο ποντάρει στη δυνατή της έδρας για να παραμείνει ως το τέλος στην πρώτη εξάδα και να πάρει μέρος στα πλέι οφ ανόδου. Αρκετά αξιόπιστη φέτος, μπορούμε να την εμπιστευθούμε σαν στήριγμα απέναντι στην περιορισμένων δυνατοτήτων Τρομσντάλεν που έχει εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις και όλα δείχνουν ότι θα εκπληρώσει εύκολα το στόχο της παραμονής. Στο 1,60 στον stoiximan.gr ο «άσος» της Φλόρο που μοιάζει πανίσχυρος.
  • Η Κύπρος μετά τη νίκη της επί της Βοσνίας ανέκτησε ελπίδες για τη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου, στον οποίο μετέχει και η Εθνική μας και το εκτός έδρας ματς με την Εσθονία αποτελεί γι’ αυτήν… τελικό μέχρι το επόμενο. Αδιάφοροι οι Εσθονοί και υποχρεωμένοι αυτή τη φορά να παίξουν πιο ανοιχτά μπροστά στο κοινό τους, είναι πραγματικά ακατανόητο το σετ των αποδόσεων που έχει τους Κύπριους αουτσάιντερ. Το «διπλό» στο εξωπραγματικό 3,10 στον stoiximan.gr.
  • Δύο στα δύο Over 2,5 μετράει η Βαγιαδολίδ στο φετινό ξεκίνημα της Β’ Ισπανίας και υποδέχεται την πρωτοπόρο Τενερίφη που διαθέτει πιο σφιχτή άμυνα αλλά ικανότατη επίθεση. Θα τα βρουν σκούρα οι Νησιώτες στο «Θορίγια» που δεν αποτελεί εύκολη έδρα για κανέναν αντίπαλο κι εμείς θα ποντάρουμε στο Over λόγω της ευκολίας με την οποία βρίσκουν δίχτυα και οι δύο ομάδες. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν τρία ή περισσότερα γκολ συνολικά στο παιχνίδι πληρώνει 2,30 στον stoiximan.gr.    

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (3/9)

ΦΛΟΡΟ – ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ                        1 (1,60)

ΕΣΘΟΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ         2 (3,10)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ                       Over 2,5 (2,30)