Σκοράραμε χτες με την τριάδα που είχαμε προτείνει να περνάει επιτέλους… ολόκληρη και μάλιστα σε απόδοση 8,47, οπότε κάναμε αξιόλογη κάβα για το μεσοβδόμαδο κουπόνι που έρχεται και θυμίζει αρκετά Σαββατοκύριακο, καθώς θα υπάρχει δράση σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές λίγκες. Πάμε, όμως, να δούμε μαζί τι θα παίξουμε σήμερα.

  • Στη Φινλανδία η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία και μπορεί η μάχη του τίτλου να έχει ξεκαθαρίσει, αλλά για τη δεύτερη και την τρίτη θέση που δίνουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ γίνεται ένας πραγματικός… χαμός! Πέντε ομάδα διεκδικούν τα δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια, μεταξύ αυτών και η Λάχτι που έχει σήμερα την ευκαιρία να νικήσει εκτός έδρας την αδιάφορη Ίντερ Τούρκου και να περάσει δεύτερη. Θα πάμε με το κίνητρο εδώ ποντάροντας στο «διπλό» που πληρώνει 2,50 στον stoiximan.gr.
  • Στη Δανία η Νόρτζελαντ δεν δείχνει να… ζαλίζεται από την κορυφή και συνεχίζει τις… υψηλές πτήσεις. Ειδικά στην έδρα της είναι ακαταμάχητη με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και την Άαρχους που έχει απογοητευτικό απολογισμό εκτός έδρας την έχει… εύκολα. Η εξαιρετική φόρμα των γηπεδούχων που θυμίζουν τρελό φορτηγό με… σπασμένα τα φρένα μας οδηγεί υποχρεωτικά στον «άσο» που έχει απόδοση 1,93 στον stoiximan.gr.
  • Στην Ισπανία η Εσπανιόλ ψάχνει ακόμα την πρώτη φετινή της νίκη και ο προπονητής της (και πρώην του Άρη) Κίκε Σάντσεθ Φλόρες το είπε ξεκάθαρα ότι στην αποψινή αναμέτρηση με τη Θέλτα θα παρατάξει σχήμα με δύο επιθετικούς. Αυτό σημαίνει πως οι Καταλανοί θα φτιάξουν αρκετές φάσεις, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και πιο ευάλωτοι στα χαφ και στην άμυνα. Η Θέλτα μόνο από την αδύναμη Αλαβές δεν δέχθηκε γκολ, στα δύο αμέσως προηγούμενα η άμυνά της έκανε… νερά κόντρα σε Σοσιεδάδ και Μπέτις και σε κάθε περίπτωση είναι σε θέση να βοηθήσει ώστε να γίνει το Over 2,5 που βρίσκουμε στο 2,05 στον stoiximan.      

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (18/9)

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΛΑΧΤΙ                       2 (2,50)

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΑΑΡΧΟΥΣ          1 (1,93)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΘΕΛΤΑ         Over 2,5 (2,05)