Δεν μπορείτε να έχετε παράπονο στις χθεσινές μας επιλογές. Η τριάδα επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, με τις αποδόσεις να είναι ιδιαίτερα υψηλές. Το διάβασμα ήταν σωστό κι εδώ οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος «κοιμήθηκε» κι έτσι η Μπασκόνια στην κυριολεξία έκλεψε τη νίκη από τη Ζενίτ. Πάμε να δούμε τι έχουμε από τις σημερινές αναμετρήσεις, όπου δεν μπόρεσα να βρω εύκολα σημεία.

Σε μία αναμέτρηση, που σίγουρα δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα κι επιθυμεί για πρώτη φορά φέτος να ζευγαρώσει τις νίκες του στη Euroleague. Προβλήματα για τον Κάτας δεν υπάρχουν (γνωστό ότι δεν θ’αγωνιστεί ο Νέντοβιτς, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τραυματίας Μπρέι) και η συνταγή με τις ψιλές πεντάδες θα έρθει εκ νέου στο προσκήνιο. Δεν υποτιμώ τους Σέρβους και περιμένω οι Λόιντ και Ουάλντεν να βάλουν δύσκολα στο τριφύλλι. Αναμένω ένα ματς με υψηλό σκορ και λέω να εμπιστευτώ το χαμηλό line των 156.5 πόντων με τιμή 2.05.

Στη Μόσχα περιμένω τη Βαλένθια να καταθέσει τη δίψα της για διπλό, ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της οχτάδας. Οι Ισπανοί ύστερα από το πάθημα της Ρεάλ, δεν πιστεύω θα την πατήσουν ενάντια στη Χίμκι, η οποία λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο κι όπου τη βγάλει ο δρόμος. Ο Πονσαρνάου είναι έμπειρος, έχει φάει σφαλιάρες κι αναμένω να μην την πατήσει από τον Σβεντ και τα πρωτοπαλίκαρά του.

Οι επιλογές μου

Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας Over 156.5 (2.02)

Χίμκι-Βαλένθια Διπλό -8.5 (1.90)