Διανύουμε περίοδο φόρμας ως είθισται αυτή την εποχή. Τα γάλατα σφίγγουν κι εμείς προσπαθούμε να σας προσφέρουμε κέρδη, για καλύτερο Πάσχα. Η Μπάγερν κέρδισε πιο εύκολα του αναμενομένου το Μιλάνο, ενώ το υψηλό σκορ στο ΟΑΚΑ ήρθε για πλάκα. Αν μας έκανε τη χάρη και το ματς της Αγίας Πετρούπολης, τώρα θα γράφαμε για θρίαμβο. Δεν πειράζει το πρόσημο είναι θετικό και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε σήμερα.

Δεν έχει διαγραφεί από το μυαλό ακόμα τον τρόπο, με τον οποίο η Εφές δώρισε το Game 3 στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύω ακράδαντά, πως σήμερα το βράδυ η ομάδα του Αταμάν θα τελειώσει τη σειρά μ’εμφατικό τρόπο και θα κλείσει ραντεβού Final Four με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν υποτιμάω τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως είναι φανερό πως οι Τούρκοι παίζουν σ’άλλη ταχύτητα και θα είναι πανέτοιμοι για τη ζώνη του Λάσο. Πιστεύω πολύ στο διπλό -7.5 πόντων με τιμή 1.98 και θ’αγοράσω το συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να το πολυσκεφτώ.

Στη Liga Endesa λέω ν’αναλωθώ στην αγαπημένη μου Σα Πάμπλο Μπούργκος, που είναι μία fun to watch ομάδα. Η κάτοχος του BCL παίζει ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ κι αυτό δεν πρόκειται να το αλλάξει ενάντια στη Μπέτις, η οποία δεν είναι κακή ομάδα, όμως δύσκολα θα τα βγάλει πέρα με την παρέα του ΜακΦάντεν. Για μεγαλύτερη σιγουριά φυσικά και θα κοιτάξω το Over 169.5, αφού οι δύο σύλλογοι είναι τσακωμένοι με την άμυνα κι αυτό σίγουρα δεν θ’αλλάξει πασχαλιάτικα.

Θέλετε επιλογή κι από το ΝΒΑ έτσι; Δεν θα σας χαλάσω χατίρι, αν και το σημερινό πρόγραμμα, δεν προσφέρεται για μεγάλα πονταρίσματα. Βέβαια εντόπισα μία αναμέτρηση, όπου το Ντάλας είναι φαβορί και το γεγονός πως έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με κάνει θετικά προσκείμενο προς τους Τεξανούς. Το Ντιτρόιτ περιμένει τις διακοπές του, αφού δεν πηγαίνει γι’απολύτως τίποτα, όμως δεν θα κάτσει να χάσει χωρίς μάχη. Η έκτη θέση που οδηγεί απευθείας στα playoff δεν έχει εξασφαλιστεί, άρα οι Μάβερικς θα τα δώσουν όλα για το διπλό. Θα ποντάρω με το διπλό και το τοποθετήσω το χάντικαπ στουςοχτώ πόντους.

Οι επιλογές μου

Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές Διπλό -7.5 (2.10)

Σαν Πάμπλο Μπούργκος-Μπέτις Over 169.5 (2.02)

Ντιτρόιτ Πίστονς-Ντάλας Μάβερικς Διπλό -8.5 (1.95)