Γνωρίζω πως αυτή τη βδομάδα τη “μερίδα του λέοντος”την έχει το ποδόσφαιρο και πολύ λογικό, αφού επιστρέφουν στο προσκήνιο το Champions και το Europa League.

Εμείς πιστοί στο ραντεβού μας και στη Euroleague, θα σχολιάσουμε την εξ’αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπασκόνια και την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Νομίζω το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τη μεριά των Βάσκων, που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι συνεχόμενες νίκες, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία αθλητών και προπονητή. Φυσικά η Ζενίτ είναι ένα συγκρότημα έμπειρο, που στηρίζεται στην άμυνα και την αθλητικότητά της, όμως ακόμα της λείπει ο ρυθμός.

Προσωπικά το συνολικό line είναι χαμηλό της αναμέτρησης, όμως παρακολουθώντας τα μετόπισθεν της Ζενίτ, δεν τα εμπιστεύομαι στο ελάχιστο. Νομίζω πως η Μπασκόνια στη Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα, ανεβάζει το σκορ της, άρα το Over 78.5 με τιμή 2.10 μου κάνει και μου περισσεύει.

Τώρα για να συμπληρώσω τη δυάδα μου, λέω ν’ασχοληθώ και με το ντέρμπι της ABA League, όπου η Παρτίζαν θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα. Σίγουρα η ποιότητα των γηπεδούχων δεν είναι η ενδεδειγμένη, όμως τα κλασικά ντέρμπι έχουν πάντα άλλη χάρη. Αν υπήρχε κόσμος στις εξέδρες, τότε θα το σκεφτόμουν πολύ το διπλό, τώρα με άδειες εξέδρες δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Λέω να το ρισκάρω και να εμπιστευτώ ένα σύνολο που έχει κάνει αίσθηση στη Euroleague…

Οι επιλογές μου

Μπασκόνια-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης Over 78.5 Ομάδας 1 (2.10)

Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας Διπλό -5.5 (1.87)