Η αναλυση του αγώνα δημοσιεύεται περίπου 2 ωρες πριν την εναρξη του, οπότε και επισκεφθείτε αργότερα με νέα ροή για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια τις αντίστοιχες ώρες και να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

Η Αυστρία είναι σε καλή φόρμα, αήττητη στους τελευταίους επτά αγώνες της (6, 1 Ν.) και έχει ανανεωθεί υπό τον Ραλφ Ράνγκνικ.
Η τελευταία τους αναμέτρηση με τη Γαλλία στο UEFA Nations League έληξε με ήττα 2-0, αλλά αυτό ήταν νωρίς στη θητεία του Rangnick.
Το ρεκόρ της Αυστρίας απέναντι στη Γαλλία δεν είναι σπουδαίο, με μόλις μία νίκη στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις (D2, L7).
Ωστόσο, κέρδισαν τον πρώτο τους τελικό του Euro το 2021 με νίκη 3-1 επί της Βόρειας Μακεδονίας.
Ένα δυνατό ξεκίνημα είναι κρίσιμο, ειδικά με έναν δύσκολο όμιλο που περιλαμβάνει την Ολλανδία και την Πολωνία.

Τώρα, η Γαλλία είναι ένα από τα φαβορί του τουρνουά, αλλά η σύνθεσή της δεν ήταν ιδανική.
Μετά από φιλικές νίκες επί της Χιλής και του Λουξεμβούργου, έμειναν στην ισοπαλία χωρίς γκολ από τον Καναδά.
Επιπλέον, ένας ιός έχει χτυπήσει το στρατόπεδό τους, επηρεάζοντας βασικούς παίκτες όπως ο Kylian Mbappé και ακόμη και ο προπονητής Didier Deschamps.
Παρά αυτές τις οπισθοδρομήσεις, η Γαλλία έχει τεράστιο βάθος.
Έχουν χάσει μόνο δύο φορές από την ήττα τους στον τελικό του Μουντιάλ του 2022 από την Αργεντινή.
Πέρασαν στα προκριματικά, χάνοντας μόλις δύο βαθμούς (W7, D1) και δεν έχασαν ποτέ το πρώτο τους παιχνίδι ομίλου στο Euro (W6, D3).

Βασικοί παίκτες για παρακολούθηση:
Ο Αυστριακός Christoph Baumgartner, ο οποίος έχει σκοράρει στις πέντε τελευταίες διεθνείς διοργανώσεις και ο Γάλλος Randal Kolo Muani, ο οποίος έχει σκοράρει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ by BETTIPS

Ακριβώς δύο γκολ σημειώθηκαν στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Αυστρίας και στα δύο τελευταία δύο αντιμέτωπα με τη Γαλλία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Δεδομένων των προβλημάτων του ιού στο γαλλικό στρατόπεδο και της σταθερής φόρμας της Αυστρίας, υποστηρίζω την Αυστρία για να κάνει μια έκπληξη οπου μπορούμε να στηρίξουμε την Αυστρία με το ασιατικό χάντικαπ και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα (value)

ΕΞΤΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ by BETTIPS

Η Αυστρία είναι αήττητη στους τελευταίους επτά αγώνες της (6, Ν1).

Αναζωογονήθηκε υπό τον διευθυντή Ralf Rangnick.

Η Αυστρία κέρδισε μόνο μία από τις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις εναντίον της Γαλλίας (D2, L7).

Η Αυστρία κέρδισε τον πρώτο της τελικό του Euro το 2021 (3-1 εναντίον Βόρειας Μακεδονίας).

Η Γαλλία είναι ανάμεσα στα φαβορί του τουρνουά.

Επιδημία ιού στο γαλλικό στρατόπεδο επηρεάζει βασικούς παίκτες όπως ο Kylian Mbappé και ο προπονητής Didier Deschamps.

Η Γαλλία δεν έχει χάσει ποτέ τον πρώτο της αγώνα ομίλου στο Euro (6, 3 D).

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε: Ο Christoph Baumgartner (Αυστρία) έχει σκοράρει στους πέντε τελευταίους διεθνείς αγώνες. Ο Randal Kolo Muani (Γαλλία) έχει σκοράρει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ by BETTIPS

Ακριβώς δύο γκολ σημειώθηκαν στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Αυστρίας και τα δύο από τα δύο τελευταία ματς εναντίον της Γαλλίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

OVER 1.5 GOALS

ΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΑΣΙΑΤΙΚΟ HANDICAP +1.5 ΑΥΣΤΡΙΑ (value bet)

MUANI ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ANYTIME (αν φυσικα παιξει – value bet 2)


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.