Για ακόμη μια ημέρα οι ιπποδρομίες δεν ενθουσιάζουν από πλευράς ποιότητας, όμως εμπεριέχουν κάποιες βάσεις που μπορούν να δώσουν κέρδος και μάλιστα καλό κέρδος.

Θα ξεκινήσω από την Νότιο Αφρική και το Fairview. Στις 15:25 θα διεξαχθεί η πέμπτη κούρσα και θα έλεγα ότι ο PERPLE DIAMOND (1) που προέρχεται από δυο σερί νίκες και δείχνει σε τοπ φόρμα, είναι ικανός και για ακόμη μια. Η νίκη του θα πληρώσει πάνω από 4,00 και αξίζει. Κάλυψη μόνο με το φαβορί, VICKING MOON (1) που επίσης είναι σε δυνατή φόρμα και προέρχεται κι αυτός από νίκη που ήταν η λογική συνέπεια των συνεχόμενων πρωταγωνιστικών εμφανίσεών του. Η νίκη του θα πληρώσει κοντά στο 2.50.

Δυνατή επιλογή υπάρχει στην έβδομη κούρσα, στο ίδιο ιπποδρόμιο, στις 16:35. Είναι ο VAR’S BOY (9) που το τελευταίο διάστημα έχει δείξει τρομερή άνοδο φόρμα και οι δυο κολλητές νίκες του είναι μέρος των δυνάμεών του. Θεωρώ ότι έχει κι άλλο… μέσα του και τον έχω απόλυτα ικανό για ακόμη μια νίκη που δεν την βλέπω να πληρώνει πάνω από 2,30.

Αγγλία στην συνέχεια και Newcastle. Στην πρώτη ιπποδρομία, στις 18:35, αξίζει την προσοχή σας η NIKOLAYEVA (9). Μια φοράδα του Mick Appleby με πολύ καλή γενεαλογία και με σπουδαία φόρμα, εδώ και καιρό. Μπορεί στην τελευταία της συμμεοτοχή να διέκοψε ένα μικρό σερί δυο νικών, όμως πρωταγωνίστησε, τερμάτισε δεύτερη σε ισχυρό όμιλο και την βλέπω απόλυτα ικανή να επιστρέψει σήμερα στις νίκες. Η νίκη της ίσως πληρώσει και 4,00, πολύ καλά δηλαδή, αλλά θέλει και κάλυψη. Κάλυψη πρωτίστως με την BELLATRIXSA (10) μια ανερχόμενη φοράδα που η νίκη της θα πληρώσει κοντά στο 5,00, αλλά και τον RED TORNADO (3) που πρωταγωνίστησε στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του και η νίκη του θα πληρώσει καλά, ίσως και πάνω από 12,00. Τον τελευταίο βέβαια, όπως και τις προηγούμενες επιλογές αξίζει να τις στοιχηματίσετε όχι απλά για νίκη, αλλά και στο ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ.

Προσέξτε, επίσης, στην τέταρτη κούρσα, από το ίδιο ιπποδρόμιο, στις 20:00, την IRIS BUD (5). Έχει την μικρότερη εμπειρία στην κούρσα, έχει τρέξει μόλις δυο φορές, όμως και στις δυο πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτερη και τρίτη. Θεωρώ ότι τα περιθώρια εξέλιξής της είναι μεγάλα και την έχω απόλυτα ικανή για τη νίκη. Μια νίκη που θα πληρώσει κοντά στο 5,00 συνυπολογίζοντας και την δυναμικότητα του ομίλου. Σαφώς θέλει κάλυψη η φοράδα, πρωτίστως με τον σταθερό και φορμαρισμένο, ABBOTSIDE (4) και με μια απόδοση γύρω στο 6,00, αλλά και με τον PERFECT SWISS (8) που το τελευταίο διάστημα είναι στα καλύτερα του, πρωταγωνιστεί συνεχώς και η νίκη του δείχνει με… λίρα 100, αφού την περιμένω πάνω από 7,00 την απόδοσή του.

Προηγούμενο άρθροΚάτι παραπάνω από φήμη η μεταγραφή του Μάτος στη Βάσκο Ντα Γκάμα (pic)
Επόμενο άρθροΠολύ κοντά στην 4αδα η Μαρία Σάκκαρη