Η ανάλυση του αγώνα δημοσιεύεται περίπου 2 ώρες πριν την έναρξη του, οπότε και επισκεφθείτε αργότερα με νέα ροή για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια τις αντίστοιχες ώρες και να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ CASHOUT
Η αναμονή μέχρι το τέλος μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος, καθώς οι διακυμάνσεις της αγοράς μπορεί να είναι απρόβλεπτες και γρήγορες. Με το cashout όταν έχετε κέρδος, κλειδώνετε τα κέρδη σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ζημιών και αποφεύγοντας την απώλεια. Είναι σημαντικό να θέσετε σαφείς στόχους και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας για να κερδίσετε χρήματα όταν αυτοί οι στόχοι εκπληρωθούν, αντί να εμπλακείτε στο συναισθηματικό υψηλό ενός νικηφόρου σερί. Όταν δίνουμε προτάσεις με ασιατικό handicap ή νίκη και βρίσκεστε στη κερδοφορία, επιλέξτε cashout, μια τακτική που ακολουθούμε στο BETTIPS για τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία μας. Μην περιμένετε να λήξει το παιχνίδι.


ΑΝΑΛΥΣΗ by BETTIPS

Μεγάλη μέρα, καθώς η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία ​​στον κρίσιμο αγώνα της για το Euro 2024 στον Όμιλο C.
Χρειάζονται τουλάχιστον μια ισοπαλία για να προχωρήσουν στη φάση των νοκ άουτ.
Αλλά ας είμαστε αληθινοί, η ομάδα του Gareth Southgate δεν έχει βάλει ακριβώς φωτιά στο τουρνουά.
Δυσκολεύονται να βρουν δίχτυα, πέτυχαν μόλις ένα γκολ σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους.
Αυτό το είδος της φόρμας δεν είναι ακριβώς καθησυχαστικό, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα της Σλοβενίας που είναι σταθερή, αήττητη στους οκτώ τελευταίους αγώνες της.

Η Σλοβενία, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε τελικούς Euro μετά από 24 χρόνια, έχει δείξει ότι δεν είναι επιθετική.
Διατήρησαν τη θέση τους απέναντι σε σκληρούς αντιπάλους και μάλιστα σημείωσαν νίκες ενάντια σε κορυφαίες ομάδες όπως οι ΗΠΑ και η Πορτογαλία νωρίτερα φέτος.
Επιπλέον, διατήρησαν το μηδέν και στους δύο, δείχνοντας ότι μπορούν να διαχειριστούν δυνατές επιθέσεις.
Όσον αφορά τη σύγκρουση, οι πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ της Αγγλίας και της Σλοβενίας δεν ήταν επίσης με υψηλό σκορ, με μόλις ένα γκολ στις δύο τελευταίες συναντήσεις τους.

Δεδομένων των σημερινών αγώνων της Αγγλίας και του σταθερού αμυντικού ρεκόρ της Σλοβενίας, κλίνω προς μια τεταμένη ισοπαλία εδώ.
Η Σλοβενία ​​γνωρίζει ότι ένας βαθμός θα μπορούσε να είναι αρκετός για να την αντιμετωπίσει και έχει αποδείξει ότι μπορεί να απογοητεύσει μεγαλύτερες ομάδες.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ by BETTIPS ΙΣΟΠΑΛΙΑ με τη ΣΛΟΒΕΝΙΑ και ΑΓΓΛΙΑ να περνανε και οι δυο (ακομη και ως τριτη η Σλοβενια) ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ by BETTIPS

Η Αγγλία χρειάζεται τουλάχιστον μια ισοπαλία κόντρα στη Σλοβενία ​​για να περάσει στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024.

Η Αγγλία έχει δυσκολευτεί επιθετικά, σημειώνοντας μόνο ένα γκολ σε κάθε έναν από τους τρεις τελευταίους αγώνες της.

Η Σλοβενία ​​είναι αήττητη στους οκτώ τελευταίους αγώνες της, συμπεριλαμβανομένων των νικών εναντίον των ΗΠΑ και της Πορτογαλίας.

Οι πρόσφατοι μεταξύ της Αγγλίας και της Σλοβενίας αντιμέτωπες αναμετρήσεις ήταν χαμηλού σκορ, με μόλις ένα γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Η Σλοβενία ​​έχει ισχυρό αμυντικό ρεκόρ, διατηρώντας το μηδέν απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους όπως οι ΗΠΑ και η Πορτογαλία.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

UNDER 3.5 ΓΚΟΛ (τοπ επιλογή)

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΜΕ +1.5 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (value bet)

JUDE BELLINGHAM OVER 1.5 ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ (value bet 2 για μεγαλυτερη αποδοση)


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.