Δεν ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο. Τα γεγονότα είναι αμείλικτα και δεν συγχωρούν. Η περιήγηση στην Ligue 1 στέφτηκε με απόλυτη αποτυχία, καθώς έστω και εάν η απόκλιση δεν ήταν μεγάλη, καμία από τις δυο επιλογές δεν μας έκανε την χάρη. Είναι παράξενο τρένο το γαλλικό πρωτάθλημα. Με την ίδια ευκολία που μπορεί να σε ανεβάσει στα ύψη, μπορεί και να σε στείλει στα τάρταρα.

Περιορισμένα τα πράγματα σήμερα Δευτέρα, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί η αυστηρή οριοθέτηση δεν είναι πάντα κατά μας. Εξάλλου, έρχεται και μια καυτή εβδομάδα, γεμάτη ποδόσφαιρο. Χαμηλό ποντάρισμα έχει το μενού για απόψε, με μια δυάδα με ελαφριά δόση ρίσκου.

Όσο ρισκαδόρικη μπορεί να αποδειχτεί η επιλογή από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η χρονιά για την Νυρεμβέργη δεν εξελίσσεται και με ιδανικό τρόπο. Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Εκτός και εάν ο αρχικός της στόχος ήταν να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Η νίκη αγνοείται στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με την διακοπή των Εθνικών ομάδων να έρχεται σε ένα σημείο… βάλσαμο.

Στον αντίποδα, η Όσναμπρικ διάγει μια εντελώς διαφορετική πορεία. Σχεδόν πρωταθλητισμού. Στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα της Κάτω Σαξονίας και τα όνειρα της δεν σταματάνε εκεί. Βέβαια, το αποψινό παιχνίδι δεν παύει να αποτελεί ένα γρίφο για δυνατούς λύτες. Κάτι μου λέει πως μετά την διακοπή, οι δυο αντίπαλοι θα παρουσιαστούν ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επίσης, έχω και μια αίσθηση πως οι φιλοξενούμενοι θα βγάλουν τον εγωισμό τους στο προσκήνιο. Αλλά επειδή κάτι μου λέει πως το σκέτο διπλό είναι υπερβολή, θα πάρει την κάλυψη του.

Πάλι καλά που η ντροπιαστική τεσσάρα από την Μίντιλαντ σήμανε και την υποχρεωτική διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων αλλά και την απαραίτητη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Κοπεγχάγης. Όχι τόσο βάσει αποτελεσμάτων, αλλά συνολικής αγωνιστικής εικόνας. Ο Γες Τόρουπ αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στο κοινό της ομάδας, κόντρα σε έναν σύλλογο, που διαχρονικά δεν της δημιουργεί και ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν θα επιλέξω να μπλεχτώ με combo στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς δεν είναι από αυτές που προσφέρονται για δυο ζητούμενα. Ο άσος είναι ικανοποιητικός και με καλύπτει.

Οι επιλογές μου:

Κοπεγχάγη – Ράντερς  (20:00) 1 (1.85) Stoiximan

Όσναμπρικ – Νυρεμβέργη  (21:30) 2 Draw no bet (2.00) Stoiximan