Οι εκπλήξεις στη φάση των “16” του Euro επηρέασαν και εμάς, με την Γαλλία να αυτοκτονεί κόντρα στην Ελβετία, ενώ το over δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ στο Ουρουγουάη-Παραγουάη.

Γεμάτη η ημέρα σήμερα με τα προημιτελικά σε Euro και Copa America, και εμείς θα την τιμήσουμε ιδιαιτέρως.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία κάνει εκκίνηση το απόγευμα, με την Δανία να αντιμετωπίζει την Τσεχία.

Οι Δανοί άφησαν εκτός με αρκετή άνεση την Ουαλία (4-0), ενώ οι Τσέχοι κατάφεραν να αποκλείσουν την Ολλανδία (2-0).

Δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές ποιοτικά, όμως η Δανία παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, με τα δύο τελευταία της παιχνίδια να το επιβεβαιώνουν. Από την άλλη, η Τσεχία έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της, και δεν νομίζω πως μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Το διπλό στο 2.22.

Τα προημιτελικά του Euro κλείνουν με την Αγγλία να αντιμετωπίζει την Ουκρανία.

Οι Άγγλοι ξόρκισαν τους κακούς δαίμονες και απέκλεισαν με 2-0 την Γερμανία, ενώ οι Ουκρανοί χρειάστηκαν ένα γκολ στις καθυστερήσεις της παράτασης για να αφήσουν εκτός την Σουηδία (2-1).

Νομίζω πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι και αυτό δικαιολογείται. Η Αγγλία μπορεί να μην παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, όμως κάνει τα απολύτως απαραίτητα για να παίρνει αυτό που θέλει, με την ποιότητα που έχει. Η Ουκρανία δεν νομίζω πως έχει κάτι άλλο να δώσει, ξεπερνώντας τον εαυτό της για να φτάσει μέχρι εδώ.

Το διπλό με το under 3.5 στο 1.91.

Για να μην ξεχάσουμε και το Copa America, θα ασχοληθούμε και με το Ουρουγουάη-Κολομβία.

Η πορεία των δύο ομάδων στους ομίλους δεν είχε πολλές διαφορές, με τους Ουρουγουανούς να καταφέρνουν την τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσουν την 2η θέση, ενώ οι Κολομβιανοί δεν εντυπωσίασαν και τερμάτισαν 3οι σε έναν αρκετά βατό όμιλο.

Είναι δύο σύνολα που δεν παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, και βασίζουν αρκετά στην ποιότητα των επιθετικών τους. Δεδομένου του διακυβεύματος, δεν βλέπω πως θα δούμε αρκετά γκολ και δη στο πρώτο ημίχρονο.

Το X ημίχρονο στο 1.88.

Οι επιλογές μου:

Σάββατο (3/7)

Τσεχία – Δανία (19:00) 2 (2.22) Stoiximan

Ουκρανία – Αγγλία (22:00) 2 & Under 3.5 (1.91) Stoiximan

Ουρουγουάη – Κολομβία (01:00) X ημίχρονο (1.88) Stoiximan