Κάποιες φορές ότι και να κάνεις στο στοίχημα, δεν γίνεται τίποτα. Πέντε προτάσεις χτες, με καλές αποδόσεις και ο απολογισμός; Ένας νικητής, τρεις δεύτεροι και ένας που… έρχεται.
Ο νικητής, ο CATEGORY FOUR δεν έφτανε για ρεφάρισμα. Όσοι βέβαια πήγατε σε δίδυμα, φορκάστ και “σπάσατε” τις επιλογές μας, σίγουρα την… βγάλατε.
Αρκετά το… μνημόσυνο για τα χτεσινά. Πάμε για φρέσκα.
Πριν πάμε, σημειώστε ότι αύριο έχει πανίσχυρη τριάδα επιλογών για τις ελληνικές ιπποδρομίες και μάλιστα θα σας τα δώσω… μασημένη τροφή.
Τα παίρνετε, τα πάτε στο πρακτορείο, τα παίζετε και περιμένετε να πληρωθείτε.

Για σήμερα ξεκινάω από την έκτη κούρσα, στο Scotsville, στις 16:15, όπου υπάρχει μια δυάδα πολύ καλή. Ο REARL OF ASIA (4) ανέβασε πολύ την φόρμα του, στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του, τερμάτισε δεύτερος και προειδοποίησε για νίκη. Με μια απόδοση γύρω στο 3,50 αξίζει. Όμως θεωρώ ότι αξίζει και η GEORGINA ROSE (11), στην ίδια κούρσα. Είναι σε εξαιρετική φόρμα, εδώ και αρκετό καιρό, και το  κυριότερο είναι ότι από το πρωί που έβλεπα τις αποδόσεις, όλο και κατέβαινε. Αν την βρείτε γύρω στο 7,00, με 8,00 αγοράστε την. Ωραίο παιχνίδι εδώ το ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ και κυρίως με την δεύτερη επιλογή.

Έχω από Hamilton για συνέχεια. Είναι η δεύτερη κούρσα που θα ξεκινήσει 16:40 και ο REMBEL REDEMPTION (3), ο τρόφιμος του J J Quinn, “ψάχνει” τη νίκη εδώ και καιρό, αλλά όλο και κάποιος βρίσκεται και τον αφήνει δεύτερο. Έχει συμβεί δυο φορές σερί, αλλά πιστεύω ότι τρίτη δεν χωράει. Για νίκη λοιπόν και με απόδοση γύρω στο 4,00.
Βέβαια επειδή δεν είμαι… μόνος μου και όλο και κάποιος θα θέλει κάλυψη, με VENTURA EXPRESS (1) και απόδοση κοντά στο 4,50 θα νοιώσει καλύτερα, αλλά αν βάλει μέσα και VINTAGE POLLY (4) που πληρώνει πάνω από 10,00 θα είναι ότι πρέπει.

Ακόμη μια κούρσα από Scotsville. Είναι η έβδομη που θα ξεκινήσει 16:55 και εδώ έχω ξεκάθαρα πρώτη επιλογή. Είναι LAVU LAVU (5) που έρχεται από νίκη, είναι σε μεγάλη εξέλιξη και η απόδοσή της πέφτει από το πρωί. Δεν την προλαβαίνω αδέρφια. Αν την βρείτε γύρω στο 4,00, λίγο πάνω, λίγο κάτω “καρφώστε” την . Αξίζει.
Όπως αξίζει να κάνετε και κάλυψη με την BURGUNDY ROSE (2). Κι αυτή σταθερή και φορμαρισμένη κι αυτή με καλή απόδοση. Γύρω στο 6,00 με 7,00 θα την βρείτε. Πάλι αξίζει στο ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ να παίξετε αυτές τις δυο φοράδες. Όσοι δεν ξέρετε τι είναι το ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ, εξηγώ ότι επιλέγω τρεις ίππους και θέλω οι δυο να τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις, ανεξαρτήτως σειράς.

Θα κλείσω με… σετάκι επιλογών, πάλι από Hamilton. Στην τρίτη κούρσα που θα ξεκινήσει στις 17:10, ο ο IMRAHOR(3) είναι ίππος άλλης κατηγορίας από αυτούς που τρέχει σήμερα.
Πρώτη φορά έτρεξε πριν ένα χρόνο, τερμάτισε δεύτερος, δεύτερος ήταν και στην επάνοδό του μετά 9 μήνες και τώρα πανέτοιμος για τη νίκη. Αν τον βρείτε με απόδοση πάνω από 1,80, θα είναι δώρο.
Επίσης, στην όγδοη κούρσα, στο ίδιο ιπποδρόμιο, που θα ξεκινήσει στις 19:40, θα… πάω με την φορμαρισμένη και προερχόμενη από νίκη, LADY SCATTERLEY (5) που πληρώνει καλά, γύρω στο 7,00 και θα κάνω κάλυψη με VICEREGENT (6) που επίσης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα είναι, σίγουρα, πιο φαβορί και με μια απόδοση γύρω στο 3,80.