Νομίζω σοφά έπραξα και δεν ασχολήθηκα με διαφορές πόντων και χάντικαπ, αφού Προμηθέας και Περιστέρι, έστειλαν στον τελικό της παρηγοριάς ΑΕΚ και ΠΑΟ. Οι επιθέσεις πέταγαν φωτιές και στους δύο ημιτελικούς κι άλλο ένα ταμείο, προστέθηκε στο σακούλι μας. Δεν θ’αλλάξω σε μεγάλο βαθμό τη συλλογιστική μου και σήμερα, όσον αφορά τον μικρό και τον μεγάλο τελικό του Super Cup.

Ας ξεκινήσω από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι πράσινοι είναι σαφές πως ακόμα ψάχνουν τις σταθερές τους σαν ομάδα κι αυτό έχει αγωνιστικό κόστος. Η Ένωση από τη μεριά της, στηρίζεται σε υπερθετικό βαθμό στην ατομική ικανότητα παικτών σαν τους Ράις, Λάνγκφορντ κι αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στους συμπαίκτες τους. Δεν θα κάτσω ν’αναλύσω γιατί συμβαίνει αυτό, όμως πιστεύω πως τα μετόπισθεν των πρασίνων, δεν έχουν τα πόδια και τη δυνατότητα για ν’αναχαιτιστεί η επίθεση της ΑΕΚ. Θεωρώ υπερβολικό το 1.50 του διπλού, γι’αυτό θα στηρίζω τον άσο του 2.60. Οι δύο αντίπαλοι είναι κοντά αγωνιστικά (τουλάχιστον για την περίοδο που μιλάμε), μην τονίσω πως οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται ένα κλικ πιο μπροστά σε θέματα χημείας.

Για τον μεγάλο τελικό του Super Cup, δεν έχω να γράψω πάρα πολλά. Στο μυαλό μου και μ’αυτά που είδα χθες, το σημείο, που θα με κάνει χαρούμενο είναι το Over. Το line των 153.5 πόντων μου μοιάζει λουκούμι και δεν λέω όχι σε δώρα, που ενδεχομένως να με κάνουν πλούσιο. Προμηθέας και Περιστέρι ναι θα έχουν το άγχος του τελικού, όμως το να σημειώσουν μαζί 156 πόντους, είναι μέσα στις δυνατότητές τους. Άλλωστε το Super Cup σου δίνει απλά μία θετική ψυχολογία, δεν νομίζω να εξασφαλίζει την επιτυχά μέσα σε μία χρονιά δέκα μηνών.

Οι επιλογές μου

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Άσος (2.60)

Προμηθέας-Περιστέρι Over 155.5 (2.08)