Η αναλυση του αγώνα δημοσιεύεται περίπου 2 ωρες πριν την εναρξη του, οπότε και επισκεφθείτε αργότερα με νέα ροή για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια τις αντίστοιχες ώρες και να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ CASHOUT
Η αναμονή μέχρι το τέλος μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος, καθώς οι διακυμάνσεις της αγοράς μπορεί να είναι απρόβλεπτες και γρήγορες. Με το cashout όταν έχετε κέρδος, κλειδώνετε τα κέρδη σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ζημιών και αποφεύγοντας την απώλεια. Είναι σημαντικό να θέσετε σαφείς στόχους και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας για να κερδίσετε χρήματα όταν αυτοί οι στόχοι εκπληρωθούν, αντί να εμπλακείτε στο συναισθηματικό υψηλό ενός νικηφόρου σερί. Όταν δίνουμε προτάσεις με ασιατικό handicap ή νίκη και βρίσκεστε στη κερδοφορία, επιλέξτε cashout, μια τακτική που ακολουθούμε στο BETTIPS για τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία μας. Μην περιμένετε να λήξει το παιχνίδι.


Η Γερμανία συνέτριψε απόλυτα τη Σκωτία με 5-1 στο πρώτο της παιχνίδι, άρα έχει υψηλή αυτοπεποίθηση.
Αλλά μην αισθάνεστε πολύ άνετα – η Ουγγαρία θα μπορούσε να είναι ένα σκληρό καρύδι.
Μόνο μία από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις είχε περισσότερα από τρία γκολ και αυτό ήταν το ισόπαλο 2-2 στο Euro 2020.
Ο Julian Nagelsmann, ο προπονητής της Γερμανίας, έχει ήδη δηλώσει ότι η Ουγγαρία είναι «δυσάρεστο να παίζεις εναντίον της και δύσκολο να την κρατήσεις».
Παρόλα αυτά, η εντός έδρας φόρμα της Γερμανίας είναι σταθερή – αήττητη σε τέσσερις (W3, D1) – και έρχεται από τη μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη της από τον Νοέμβριο του 2021.

Η Ουγγαρία, από την άλλη, δυσκολεύεται μετά την ήττα με 3-1 από την Ελβετία.
Δεν έχουν κερδίσει στους τελευταίους επτά αγώνες τους στους τελικούς του Euro (D4, L3) και ο προπονητής τους, Marco Rossi, δεν είναι πολύ αισιόδοξος, αποκαλώντας το έργο με τη Γερμανία «αδύνατο».
Η Ουγγαρία εξέπληξε τους πάντες επικρατώντας 1-0 της Γερμανίας στο UEFA Nations League τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε ποτέ δεν ξέρεις!

Παρακολουθήστε τον Kai Havertz για τη Γερμανία.
Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σκοράροντας από το 40ο έως το 55ο λεπτό στους δύο τελευταίους αγώνες τους.

Για την Ουγγαρία, ο Roland Sallai είναι ένας από τους θεατές – έχει σκοράρει, έχει κάνει ασίστ και έχει κάνει κράτηση στις δύο τελευταίες διεθνείς του αγώνες.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Νικη Γερμανιας

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ by BETTIPS

Ρεκόρ μάχης: Μόνο ένας από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες με την Ουγγαρία είχε περισσότερα από τρία γκολ (ισοπαλία 2-2 στο Euro 2020).

Πλεονέκτημα έδρας: Η Γερμανία αήττητη στους τέσσερις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της (W3, D1).

Ο αγώνας της Ουγγαρίας: Έχασε 3-1 από την Ελβετία στο πρώτο της παιχνίδι. χωρίς νίκη στους τελευταίους επτά αγώνες τελικών του Euro (D4, L3).

Η πρόκληση της Ουγγαρίας: Ο προπονητής Μάρκο Ρόσι περιέγραψε τον αγώνα με τη Γερμανία ως «αδύνατο».

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε: Kai Havertz (Γερμανία) – σκόραρε στο 40ο-55ο λεπτό στους δύο τελευταίους αγώνες. Ρόλαντ Σαλάι (Ουγγαρία) – σκόραρε, ασίστ και σημείωσε καράτο στους δύο τελευταίους διεθνείς.

Καυτό σερί: Η Γερμανία κέρδισε τον αριθμό των κόρνερ σε κάθε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της (W4, D1).

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

ΟΒΕΡ 1.5 ΓΚΟΛ (τοπ επιλογή)

ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ

ΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (τοπ επιλογή)

ΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ -1.5 ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ (value αρκετα)

HAVERTZ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ANYTIME


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.