Δεν νομίζω να έχεις παράπονο από την προηγούμενη στήλη μας. Η δυάδα μας ήρθε πανεύκολα και το μόνο, που μετανιώνω, είναι που δεν εμπιστεύτηκα στο 100% τους Ντένβερ Νάγκετς και ν’αγοράσω το ξερό διπλό του 3.80. Δεν πειράζει ακόμα κι έτσι όποιος μας ακολούθησε πήρε ένα γερό χαρτζιλίκι και έχω την αίσθηση πως και σήμερα, κάτι θετικό θα συμβεί στο Game 2 των Μπόστον Σέλτικς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Το πρώτο ραντεβού των δύο οργανισμών, είχε όλα τα χαρακτηριστικά του σωστού και σύγχρονου μπάσκετ. Αθλητικότητα, τακτική, ισχυρές προσωπικότητες και στο τέλος επικράτησε το Μαϊάμι, ελέω Μπάτλερ και Αντεμπάγιο. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον σέντερ του Έρικ Σποέλστρα, αφού παίζει άμυνα για τρεις, ενώ επιθετικά ολοένα και βελτιώνεται. Νομίζω εκεί, θα επιδιώξει να χτυπήσει ξανά το Μαϊάμι.

Από την άλλη μεριά οι Σέλτικς, είναι αναγκασμένοι να διαβάσουν περισσότερο την άμυνα ζώνης των αντιπάλων τους και να εκμεταλλευτούν την έφεσή τους στο ανοιχτό γήπεδο. Καλές οι ατομικές ενέργειες, όμως στο τέλος το καθαρό μυαλό και η συγκέντρωση θα κρίνει τον νικητή. Η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμα, όμως οι Χιτ μοιάζουν μία ίντσα πιο έτοιμοι. Δεν θα προβώ εκ νέου σε νικητή και θ’αγοράσω το Over των 210 πόντων, που μου κάνει και μου περισσεύει με τιμή 2.02.

Βέβαια σαν δεύτερο σημείο θα πήγαινα και στο Over Πόντων του underrated Γκόραν Ντράγκιτς, που είναι ο δεύτερος ηγέτης των Χιτ, πίσω από τον clutch Τζίμι Μπάτλερ.

Οι επιλογές μου

18/9 02:00 Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ Over 210.5 Πόντων (2.02)

Over 21.5 Πόντων Γκόραν Ντράγκιτς (2.12)