Δεν καταφέραμε ούτε χθες να κάνουμε το 2/2. Η Χαλ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έδωσε ζωή στον πλανήτη που λέγεται Φλίτγουντ. Ήττα με 4-1 και προσγείωση για τις “Τίγρεις”.

Η Κολομβία εμφανίστηκε σοβαρή, όπως περιμέναμε, και επικράτησε με 3-0 της Βενεζουέλας. Το ακόμα καλύτερο ήταν ότι αυτό το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Επανερχόμαστε στα ευρωπαϊκά ύδατα και θα κάνουμε focus στο λειψό πρόγραμμα του Nations League. Λειψό, διότι έχουμε δύο παιχνίδια από την πρώτη κατηγορία, αλλά μετά πάμε στην τρίτη και την τέταρτη. Σίγουρα θα μας πρόσφερε ενδιαφέροντα ματσάκια η δεύτερη, αλλά δεν πτοούμαστε.

Θα ξεκινήσουμε με το Μαυροβούνιο, που φιλοξενεί το Αζερμπαϊτζάν. Βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο και το απέδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου, με δύο νίκες. Στη μία αρκέστηκαν οι φιλοξενούμενοι, που παρουσίασαν, παρ’ όλα αυτά, καλό πρόσωπο. Αυτό, όμως, δεν θα είναι αρκετό, κόντρα σε ένα καλύτερο ρόστερ.

Ο άσος είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα (1.66), αλλά θα το συνδυάσουμε με το Under 4.5 (1.85), καθώς δεν περιμένουμε πολλά τέρματα.

Ακολουθεί ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το βράδυ, για όσους μείνουν μέσα το Σαββατόβραδο, όπως προτείνουν και οι υγειονομικές αρχές. Ισπανία εναντίον Ελβετία, και περιμένουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι. Οι Ίβηρες έχουν μπει σε μια νέα εποχή, με αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά δεν λείπει η ποιότητα. Αυτό που λείπει είναι η εμπειρία.

Κάτι που έχουν οι φιλοξενούμενοι. Επίσης, καλούνται να ψάξουν το θαύμα, κακά τα ψέματα, για να έχουν ελπίδες είτε να σωθούν, είτε γιατί όχι και την πρωτιά. Σε πολύ υψηλά επίπεδα το goal/goal (1.97), που δεν δικαιολογείται με τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Οι επιλογές μου:

Σάββατο (10/10)

Μαυροβούνιο – Αζερμπαϊτζάν (16:00) 1 & Under 4.5 (1.85) Stoiximan

Ισπανία – Ελβετία (21:45) G/G (1.97) Stoiximan