Πάει η Μπορντούλα να ισοφαρίσει τη Λιόν, ακυρώνεται το γκολάκι. Γουλβς και Νιουκάστλ μπάζουν από ένα τεμάχιο στο πρώτο τέταρτο, μένουν εκεί. Πάλι καλά δηλαδή που πέρασε η κοντρίτσα και δεν μας άφηκε έτσι η Σαββατάρα! Πάμε άμεσα στα σημερινά γιατί… φλέγεται η Τούμπα!

Έχομεν, που λέτε, ντερμπάρα εις την Σαλόνικα. Δικέφαλοι Βορρά με Δικέφαλους της Αθήνας κοντράρονται, με τον ΠΑΟΚα να ψάχνει άμεσο comeback στο πρωτάθλημα μετά την τεσσάρα από τον Άρη. Η δε ΑΕΚ, σκόρπισε το Παναιτώλιο και τώρα παγαίνει σε μία έδρα όπου δεν έχει νίκη από το 2017 (όχι στα χαρτιά, βρε σεις).

Τους σουλούπωσε ολίγον τους κιτρινόμαυρους ο Μάσιμο ο Καρέρα, βέβαια έχει ακόμα δουλίτσα να κάνει. Ακόμα κι έτσι πάντως, εν καταλαβαίνω ρε μάγκες από πού κι ως πού έχει κατρακυλήσει ο άσος εις το 1.40. Ντάξει, ντέρμπι είναι και πάλι. Αφήστε που οι νταμπλούχοι φέτο δεν έχουν σταυρώσει νίκη για νίκη στα ματσάκια με τους υπόλοιπους… μεγάλους. Τρία χηνάρια κι ένα τετράμπαλο ο απολογισμός, ντάξει, δε λέω, κάποια στιγμή θα στρώσει η φάση αλλά δεν είναι απαραίτητο να γίνει απόψι.

Για να μην μακρηγορώ, έχω ορεξούλες να κοντράρω. Στο 2.60 συναντάται το Χ2 και διόλου με χαλάει. Να πάρει και ρεβάνς ο Ιταλιάνος για το τρίμπαλο με την Σπαρτάκ τση Μόσχας πριν από ενάμιση χρόνο ρε σεις…

ΜΟΝΟ

19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ   Χ2   2.60