Μούσκεμα τα κάναμα χθες, αφού καμία πρόταση δεν πέρασε και πιθανότατα το ίδιο μπορεί να συμβεί κι απόψε το βράδυ.

Οφείλω να παραδεχτώ, πως περνάμε μία περιόδο ντεφορμαρίσματος και η αλήθεια είναι πως τα σημερινά παιχνίδια, δεν μου προκαλούν στοιχηματική εμπιστοσύνη. Για παράδειγμα η αναμέτρηση της Άλμπα Βερολίνου με τον Παναθηναϊκό, είναι μία βουτιά στην αβεβαιότητα, εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας των πρασίνων, ελέω Covid-19. Δεν νιώθω καθόλου σίγουρος να επιλέξω κάτι από αυτή την αναμέτρηση.

Το μόνο που θα έριχνα χωρίς δισταγμό απόψε το βράδυ είναι το Over στην αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με την Φενερμπαχτσέ. Οι δύι μισητοί αντίπαλοι στην Τουρκία, επιθυμούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Το συγκρότημα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ για να διευρύνει το αήττητο των δέκα συνεχόμενων αγώνων, ενώ η ομάδα του Αταμάν για να διασφαλίσει τη θέση της στην οχτάδα της βαθμολογίας. Λέω ν’αγοράσω το υψηλό σκορ και θα τοποθετήσω το line στους 163 πόντους με τιμή 2.10.

Τώρα για κανένα άλλο παιχνίδι της Euroleague, δεν βλέπω κάτι χειροπιαστό και όταν δεν είμαι σίγουρος για τα γραφόμενά μου, δεν δίνω σημεία. Ας πάμε μόνο με το ένα κι ας παρακολουθήσουμε τα υπόλοιπα με χαλαρή διάθεση. Το no bet σε κάποιες περιπτώσεις, μας σώζει από ανεπιθύμητες καταστάσεις και λέω να το στηρίξω σήμερα. Αυτά τα ολίγα, τα λέμε σ’επόμενη στήλη, όπου θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

Η επιλογή μου

Φενερμπαχτσέ-Αναντολού Εφές Over 162.5 (2.10)