Μεγάλη σήμερα καθώς η Ιταλία ξεκινά την εκστρατεία της στο Euro 2024 εναντίον της Αλβανίας στο Signal Iduna Park στο Ντόρτμουντ.
Η Ιταλία είναι η κάτοχος (υπερασπιζόμενη το τρόπαιο να το πούμε απλά) και θα θέλει να ξεκινήσει δυνατά για να φτάσει πέντε συνεχόμενες φορές φτάνοντας στα νοκ άουτ.
Κέρδισαν χωρις να δεχθουν γκολ στα δύο τελευταία πρωταθλήματά τους στο Euro (3-0 εναντίον Τουρκίας, 2-0 εναντίον Βελγίου), οπότε δεν αποκλείεται να κερδίσουν την Αλβανια χωρις να δεχθουν γκολ
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος ανέβηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα με τους βασικούς αμυντικούς Ατσέρμπι και Σκαλβίνι εκτός λόγω τραυματισμού.
Η άμυνα της Ιταλίας ήταν στιβαρή, έχοντας δεχτεί μόλις μία φορά στους τελευταίους έξι αγώνες της για τους ομίλους του Euro (W5, L1).
Η Αλβανία επιστρέφει για τη δεύτερη μεγάλη ευρωπαϊκή της διοργάνωση αφού τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της το 2016.
Ανέβηκαν στην κορυφή του προκριματικού τους ομίλου, ξεπερνώντας την Τσεχία και την Πολωνία (W4, D3, L1).
Η ομάδα του Sylvinho ήταν επίσης σε καλή φόρμα, κερδίζοντας τα δύο τελευταία φιλικά της με τρία γκολ έκαστος.
Περιμένετε μια σφιχτή, τακτική μάχη εδώ.
Η άμυνα της Αλβανίας δέχθηκε μόνο τέσσερα γκολ κατά τη διάρκεια των προκριματικών και έχει επιτρέψει περισσότερα από ένα γκολ σε μόλις δύο από τους τελευταίους 15 αγώνες της.
Ωστόσο, ένας από αυτούς τους αγώνες ήταν η ήττα 3-1 από την Ιταλία το 2022.
Η Ιταλία έχει κερδίσει και τις τέσσερις αναμετρήσεις από το 2014, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την Αλβανία.
Παίκτες για παρακολούθηση:
Παρακολουθήστε τον Ιταλό Gianluca Scamacca, ο οποίος φλέγεται με 19 γκολ για την Atalanta αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων έντεκα χτυπημάτων στο πρώτο ημίχρονο.
Για την Αλβανία, ο Nenad Bajrami της Sassuolo έχει επιπλέον κίνητρο για πολλούς από τους συναδέλφους του στη Serie A και έχει συνεισφέρει σε τρία γκολ στους δύο τελευταίους αγώνες της Αλβανίας (G2, A1). 👀
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ by BETTIPS
Η Ιταλία έχει χάσει μόλις μία φορά στους πρώτους αγώνες της στο Euro (W4, D4).
Με την ισχυρή φόρμα και την εμπειρία τους, προβλέπουμε οτι η Ιταλία θα εξασφαλίσει τη νίκη σήμερα.
Η Ιταλία, οπως ειπαμε ως κατοχος, με στόχο την πέμπτη συνεχόμενη εμφάνιση της σε νοκ άουτ στα μεγάλα τουρνουά.
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ by BETTIPS
Η Ιταλία κέρδισε τους δύο τελευταίους εναρκτήριους αγώνες της στο Euro (3-0 εναντίον Τουρκίας, 2-0 εναντίον Βελγίου).
Η άμυνα της Ιταλίας υπό τον Σπαλέτι έχει παραχωρήσει μόλις μία φορά στους τελευταίους έξι αγώνες της φάσης των ομίλων του Euro (W5, L1).
Η Αλβανία, επέστρεψε για το δεύτερο μεγάλο τουρνουά της στο Euro, αφού τερμάτισε τρίτη το 2016.
Η Αλβανία έφτασε στην κορυφή του προκριματικού της γκρουπ μπροστά από την Τσεχία και την Πολωνία (W4, D3, L1).
Η Αλβανία κέρδισε τα δύο τελευταία φιλικά της με τρία γκολ σε κάθε αγώνα.
Η άμυνα της Αλβανίας δέχθηκε μόνο τέσσερα γκολ συνολικά κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της για τα προκριματικά του Euro.
Η Ιταλία κέρδισε και τους τέσσερις προηγούμενους αγώνες H2H εναντίον της Αλβανίας από το 2014.
Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε: Gianluca Scamacca για την Ιταλία με 19 γκολ αυτή τη σεζόν και Nenad Bajrami για την Αλβανία, συνεισφέροντας σε τρία γκολ στους πρόσφατους αγώνες τους (G2, A1).
Η Ιταλία έχει χάσει μόνο μία φορά στους πρώτους αγώνες της στο Euro (W4, D4).

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS
ΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
UNDER 3.5 ΓΚΟΛ
ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ (value bet 1)
ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ (value bet 2)
SCAMACCA ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ANYTIME

 


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.