Ο Κρις Μίντλετον για ένα τρίποντο δεν μας έκανε τη χάρη να επιβεβαιώσει τη δυάδα μας και η αλήθεια είναι πως στενοχωρηθήκαμε αρκετά. Βλέπετε η Ελλάδα έκανε το καθήκον της, ο υπαρχηγός των Μπακς όμως όχι, αφού μόλις τα δύο από τα έξι σουτ κατέληξαν στο στόχο.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά όμως, αφού τα ημιτελικά των Προολυμπιακών Τουρνουά είναι μπροστά μας κι αναμένουμε την εθνική μας ομάδα, να κάνει το λεγόμενο step up. Ο αγώνας με την Τουρκία είναι do or die και οι διεθνείς μας το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Οι γείτονες τα περιμένουν όλα από τους Οσμάν, Κορκμάζ και Σανλί, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και ο Σενγκούν. Η γαλανόλευκη είναι ξεκάθαρο πως θα στηριχτεί στην τετράδα (Σλούκας, Καλάθης, Μήτογλου και Παπαγιάννης), ενώ κομβική αναμένεται να είναι η άμυνα του Κασελάκη, αλλά και το μακρινό του σουτ. Οι αποδόσεις των μπουκ είναι υπερβολικές και ξεκάθαρα θα στηρίξω το διπλό της Ελλάδας στο 2.18. Η εικόνα των δύο χωρών δεν δικαιολογεί το 1.72 του άσου κι αναμένω τον Πιτίν και τα παιδιά να πάρουν την πρόκριση.

Σήμερα λέω να στηρίξω και την υπερηχητική Σλοβενία, που μοιάζει να παίζει στο ρυθμό του τεράστιου Λούκα Ντόντσιτς. Ο άσος των Μάβερικς κάνει πλάκα στους αντιπάλους του και δεν βλέπω πως η Βενεζουέλα θα τον σταματήσει. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στην ομάδα του Σέκουλιτς. Δεν φοβάμαι το χάντικαπ και θα τιμήσω τον άσο του -23.5.

Οι επιλογές μου

Τουρκία-Ελλάδα Διπλό (2.18)

Σλοβενία-Βενεζουέλα Άσος -23.5 (1.92)