Επιτέλους σήμερα δεν θα γράψω για ΝΒΑ, να με συμπαθάτε, αλλά θα καταπιαστώ με το ελληνικό Super Cup. Δεν το αρνούμαι μου έχει λείψει το ελληνικό μπάσκετ κι ας μην βρίσκεται τόσο ψηλά, όσο τα παλαιότερα χρόνια.

Οι σημερινοί αγώνες, δεν είναι τόσο εύκολοι στοιχηματικά, αφού αναφερόμαστε σ’επίσημα ματς και στόχος όλων των συλλόγων είναι η πρώτη κούπα της σεζόν. Προσωπικά στους δύο ημιτελικούς, βλέπω φαβορί και αουτσάιντερ.

Ο Προμηθέας για παράδειγμα, μοιάζει ένα κλικ χειρότερος από την ΑΕΚ τη δεδομλενη χρονική στιγμή. Εδώ να γράψω πως η Ένωση ίσως να έχει φορμαριστεί πιο γρήγορα από τους αντιπάλους της, ελέω Final Eight (BCL). Κρατείστε το αυτό, αν και όταν αναφερόμαστε σε νοκ άουτ αναμετρήσεις, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δεν επιθυμώ να μπλέξω με τις διαφορές πόντων, αφού ακόμη βαδίζουμε στ’άγνωστο. Προσωπικά θα εμπιστευτώ την πολυποίκιλη επίθεση της Ένωσης και θ’αγοράσω το Over 82.5 πόντων με τιμή 2.08.

Πάμε τώρα και στο Περιστέρι, που διοργανώνει αυτό το μίνι-τουρνουά και σκέφτεται όσο τίποτε άλλο, πως τωρα είναι η ευκαιρία του, για έναν μεγάλο τίτλο. Ο Παναθηναϊκός ναι μεν έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως ακόμα είναι ασύνδετος, διστακτικός και γενικότερα ψάχνει τα πατήματά του. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει upgrade στο ρόστερ τους και περιμένω να βάλουν δύσκολα στον μεγάλο τους αντίπαλο. Διαβασμένο το χάντικαπ λέω να παίξω safe και να εμπιστευτώ τις επιθέσεις των δύο αντιπάλων. Το line των 158.5 είναι ικανό να μας πληρώσει, αφού ακόμα δεν υπάρχουν οι αντοχές και τα πόδια για αποτελεσματικές άμυνες.

Οι επιλογές μου

Προμηθέας-ΑΕΚ Over 82.5 Πόντων Ομάδα 2 (2.08)

Παναθηναϊκός-Περιστέρι Over 158.5 Πόντων (1.88)