Καθόλου άσχημα δεν τα πήγαμε χθες, αφού οι δύο επιλογές στο Κύπελλο Ελλάδος και στο BCL, επιβεβαιώθηκαν και μόνο το ΝΒΑ μας πήγε κουβά. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να δεχθούν οι Ντάλας Μάβερικς μόνο 109 πόντους από τον Ντουράντ και την παρέα του.

Σήμερα η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε αρκετά για να βγάλουμε σημείο, αν και ήμουν πολύ κοντά στο NO BET. Βέβαια λέω να εμπιστευτώ εκ νέου την κάτοχο του BasketBall Champions League Σαν Πάμπλο Μπούργκος, η οποία θα παίξει στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, ενάντια στο ίσως κουρασμένο Στρασβούργο. Οι Γάλλοι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, ώστε ν’αποκλείσουν την ισχυρή Τενερίφη και ψυχολογικά ίσως να έχουν αδειάσει. Η εμπειρία των Ρένφρο, Μπενίτε κάνει τη διαφορά κι αναμένω τους Ισπανούς να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. Δεν θα φοβηθώ τον άσο -7.5 πόντων, που το βρίσκω στο ελκυστικό 1.98.

Σήμερα έχουμε και μία επιλογή από την Τουρκία, όπου η Φενερμπαχτσέ θα υποδεχθεί την κουρασμένη Αναντολού Εφές. Η ομάδα του Αταμάν προκρίθηκε στο Final Four της Euroleague, στα πέντε παιχνίδια και σίγουρα στη σημερινή αναμέτρηση, ίσως ο Τούρκος κάνει ροτέισον. Η σωματική και ψυχολογική κόπωση είναι μεγάλη, η Φενέρ διψάει για μία επί της μεγάλη της αντιπάλου, οπότε κι εδώ λέω να ν’αγοράσω τον άσο -4.5 πόντων με 1.95. Θα μου άρεσε και το υψηλό σκορ, όμως θεωρώ τους 170 πόντους, line υψηλών απαιτήσεων.

Οι επιλογές μου

Σαν Πάμπλο Μπούργκος-Στρασβούργο Άσος -7.5 (1.98)

Φενερμπαχτσέ-Αναντολού Εφές Άσος -4.5 (1.95)