Το Nations League επιστρέφει και μαζί Γερμανία και Ισπανία στις υποχρεώσεις τους. Είναι ξεκάθαρο ότι η μάχη της πρωτιάς του ομίλου θα παιχτεί μεταξύ των δυο τους και θέλουν να πάνε με νίκες στην τελευταία τους συνάντηση, που θα τα κρίνει όλα.

Η Γερμανία υποδέχεται την Ελβετία και αναμένεται ένα παιχνίδι που θα προσφέρει γκολ. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα των “Πάντσερ”, που οδήγησαν την Ουκρανία να βρει γκολ, παρ’ ότι έχει περισσότερες απουσίες παρά παρουσίες, λόγω κορωνοϊού.

Γνωστή η επιθετικότητα της ομάδας του Λεβ, που σιχαίνεται να κλείνεται, ή να παίζει σε αργό τέμπο. Το έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι, όπου η νίκη με 2-1 ήταν εντελώς πλασματική. Στο 1.80 το Goal/Goal.

Την ίδια ώρα, η Ισπανία φιλοξενείται από την Ουκρανία και καλείται να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που αναφέραμε. Έχει την ευκαιρία να κάνει μία ευρεία νίκη και να εδραιωθεί στην πρωτιά, περιμένοντας γκέλα των Γερμανών.

Από την άλλη, οι Ουκρανοί γνωρίζουν ότι με το να καθίσουν πίσω, δεν θα κερδίσουν τίποτα και ο Σεφτσένκο εξήγησε ότι πρέπει να παίξουν επιθετικά. Καθόλου άσχημα ο συνδυασμός της νίκης των Ίβηρων σε συνδυασμό με τα γκολ. Στο 1.85 το διπλό και Over 2.5.

Οι επιλογές μου:

Τρίτη (13/10)

Γερμανία – Ελβετία (21:45) Goal/Goal (1.80) Stoiximan

Ουκρανία – Ισπανία (21:45) 2 & Over 2.5 (1.85) Stoiximan