ΑΝΑΛΥΣΗ by BETTIPS

Λοιπόν, έχουμε μια τεράστια αναμέτρηση που ετοιμάζεται σήμερα μεταξύ Ολλανδίας και Αγγλίας στο Euro 2024 και πρόκειται να είναι ένα θρίλερ.
Η Ολλανδία ανέβασε πραγματικά τη ζέστη μετά από ένα ασταθές ξεκίνημα, φτάνοντας στους ημιτελικούς με αυτή τη γενναία νίκη επί της Τουρκίας.
Είναι πεινασμένοι για τον πρώτο τους τελικό Euro από τις μέρες δόξας τους το ’88.

Από την άλλη πλευρά, η Αγγλία τα κατάφερε κάτω από τον Σάουθγκεϊτ, περνώντας από κάποιες τεταμένες στιγμές για να εξασφαλίσει τη θέση της εδώ.
Έχουν ένα σταθερό ρεκόρ, αήττητοι σε ανταγωνιστικούς αγώνες από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και η άμυνά τους ήταν στιβαρή.
Κοιτάζοντας την ιστορία μεταξύ αυτών των δύο, η Ολλανδία μπορεί να έχασε τα τρία τελευταία ημιτελικά της Euro, αλλά έχει ένα αξιοπρεπές πρόσφατο ρεκόρ κόντρα στην Αγγλία σε αναμετρήσεις.
Εν τω μεταξύ, η αποφασιστικότητα και η πρόσφατη φόρμα της Αγγλίας υποδηλώνουν ότι είναι προετοιμασμένες για άλλη μια ευκαιρία για τον τίτλο.

Παίχτες κλειδιά;
Παρακολουθήστε τον Cody Gakpo για την Ολλανδία, τον τελευταίο καιρό έχει πάρει φωτιά.
Και ο Μπουκάγιο Σάκα ήταν παίκτης του συμπλέκτη για την Αγγλία, σκοράροντας όταν μετράει.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ by BETTIPS : ΠΑΡΑΤΑΣΗ – ΠΕΝΑΛΤΥ – ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ by BETTIPS

Η Ολλανδία προχώρησε ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην τρίτη θέση και έφτασε στον πρώτο της ημιτελικό μεγάλου τουρνουά από το 2004, αντιμετωπίζοντας την Αγγλία.

Ο αγώνας θα γίνει στο Ντόρτμουντ, η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των ομάδων σε μεγάλη διοργάνωση από το 1996.

Η Ολλανδία έχασε μόνο μία από τις εννέα πρόσφατες μάχες με την Αγγλία (W4, D4).

Η Αγγλία, υπό τον Gareth Southgate, αγωνίζεται στον τρίτο ημιτελικό της μεγάλης διοργάνωσης από τέσσερις προσπάθειες και είναι δύσκολο να νικηθεί.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε: ο Cody Gakpo για την Ολλανδία και ο Bukayo Saka για την Αγγλία έχουν ξεχωρίσει.

Η Ολλανδία έχει χάσει και τους τρεις προηγούμενους ημιτελικούς στο Euro από τον τελευταίο της θρίαμβο το 1988.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (καλη επιλογή)

ΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ DRAW NO BET (value)

ΣΑΚΑ ΟΒΕΡ 0.5 ΣΟΥΤ (τοπ επιλογή)

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ (value)

ΠΑΡΑΤΑΣΗ (value 2 για εξτρα αποδοση)

ΠΕΝΑΛΤΥ (value 3 βασει δεδομενων για υψηλοτερη αποδοση)


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.