ΑΝΑΛΥΣΗ by BETTIPS

Οι Ολλανδοί είχαν μια μικρή βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ, μόλις έφτασαν στους 16 ως η καλύτερη τρίτη ομάδα.
Αλλά ανέβασαν τη φωτιά απέναντι στη Ρουμανία, συντρίβοντάς την με 3-0 στο Μόναχο.
Ο Κούμαν βούιζε, λέγοντας ότι η απόδοση ήταν «εξαιρετική».
Και δίκαιο παιχνίδι – έχουν σκοράρει τρία ή περισσότερα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια φέτος και κράτησαν οκτώ ανέπαφη την εστία τους στους τελευταίους 11 αγώνες τους.

Τώρα, η Τουρκία είναι η επόμενη, και πρόσφατα ήταν λίγο μπόλικες ομάδες για τους Ολλανδούς.
Έχουν χάσει μόνο μία φορά στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις (W2, D1).
Θυμηθείτε, η Τουρκία κέρδισε τέσσερις βαθμούς από την Ολλανδία στα προκριματικά του Euro, κοστίζοντας της μια θέση στο Euro 2016.
Όμως τα αγόρια του Κούμαν πήραν την εκδίκησή τους την τελευταία φορά, κερδίζοντας την Τουρκία με 6-1 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Μέμφις Ντεπάι και Ντόνιελ Μάλεν να έχουν πάρει φωτιά.
Η Τουρκία σκοράρει ελεύθερα, επίσης – μόνο η Ισπανία και η Γερμανία έχουν σκοράρει περισσότερα.
Νοκ άουτ της Αυστρίας με 2-1 με τον Μερίχ Ντεμιράλ να πετυχαίνει το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των νοκ άουτ του Euro μετά από μόλις 57 δευτερόλεπτα! 🚀
Αλλά η άμυνά τους είναι διαρροή. έχουν δεχθεί σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής και σε όλους τους αγώνες έχουν δει τουλάχιστον τρία γκολ.

Παρακολουθήστε τον Malen, ο οποίος βρίσκεται σε καυτή φόρμα με τέσσερα από τα εννέα διεθνή του γκολ να έρχονται φέτος.
Και προσέξτε το θαυματουργό παιδί της Τουρκίας Arda Güler – ήταν μια σπίθα είτε με ένα γκολ είτε με μια ασίστ στα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ by BETTIPS
Τα τελευταία πέντε ματς της Τουρκίας έχουν δει τουλάχιστον τρεις κίτρινες ο καθένας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ by BETTIPS : ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ by BETTIPS

Ολλανδικό τρενάκι: Η Ολλανδία μόλις πέρασε στους 16 ως η καλύτερη τρίτη ομάδα.

Κυρίαρχη επίδοση: Η Ολλανδία κέρδισε τη Ρουμανία με 3-0 στο Μόναχο, σημειώνοντας τρία ή περισσότερα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια φέτος και διατηρώντας οκτώ ανέπαφη εστία στους τελευταίους 11 αγώνες της.

Αντιμέτωπος: Η Τουρκία έχει χάσει μόλις μία φορά στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις με την Ολλανδία (W2, D1).

Νίκη εκδίκησης: Η Ολλανδία κέρδισε την Τουρκία με 6-1 στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Μέμφις Ντεπάι και Ντονιέλ Μάλεν να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ μεταξύ τους.

Σκόρερ: Μόνο η Ισπανία και η Γερμανία έχουν σκοράρει περισσότερα από την Τουρκία στο Euro 2024.

Ρεκόρ γκολ: Ο Τούρκος Μερίχ Ντεμιράλ σημείωσε το ταχύτερο γκολ στην ιστορία των νοκ άουτ του Euro μετά από μόλις 57 δευτερόλεπτα κόντρα στην Αυστρία.

Αμυντικά θέματα: Η Τουρκία έχει δεχτεί σε κάθε παιχνίδι και σε όλους τους αγώνες έχει δει τουλάχιστον τρία γκολ.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε: Ο Donyell Malen έχει πετύχει τέσσερα από τα εννέα διεθνή γκολ του φέτος και ο Arda Güler έχει συμμετάσχει σε γκολ ή ασίστ στα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του.

Κίτρινες: Κάθε ένας από τους πέντε τελευταίους αγώνες της Τουρκίας έχει δει τουλάχιστον 3 κάρτς

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

ΟΒΕΡ 0.5 ΓΚΟΛ (τοπ επιλογη)

ΟΒΕΡ 1.5 ΓΚΟΛ (πολύ καλη επιλογή από την εναρξη)

LIVE OVER 1.5 ΓΚΟΛ (αν εχει ανοιξει το σκορ πριν το 72′)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΙΚΗ DRAW NO BET

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

GAKPO ΟΒΕΡ 0.5 ΣΟΥΤ (τοπ επιλογή)


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.