Καταλαβαίνεις πως έχει κρύο, όταν βγαίνεις έξω και κρυώνεις. Κάθε 60 δευτερόλεπτα περνάει ένα λεπτό. Όταν κλείνεις τα μάτια σου, δεν βλέπεις. Και last but not least, δεν μυρίζει καλοκαίρι εάν ο ΠΑΟΚ δεν κληρωθεί είτε με Μπενφίκα, είτε με Άγιαξ!

Με παρόμοιο, ανάλαφρο τρόπο αντιμετώπισαν ακόμη μια δύσκολη κλήρωση στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, δεν θα μπορούσαν να κάνουν και κάτι διαφορετικό άλλωστε. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Πέραν όμως της ελαφρότητας που βγήκε ως πρώτη αντίδραση στην επιφάνεια, στην ουσία του πράγματος κρύβεται μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία.

Ο Δικέφαλος έχοντας ως εφόδιο την πρότερη σκληρή εμπειρία του από τους αποκλεισμούς κόντρα στις δυο αυτές σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, βγήκε κερδισμένος από αυτή την επίπονη διαδικασία. Η ιδιόρρυθμη σε όλα τα επίπεδα κατάσταση ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού, τον φέρνει αντιμέτωπο με την μοίρα, με την δίψα αυτή την φορά να φαντάζει μεγαλύτερη και ισχυρότερη από κάθε άλλη φορά, ακόμα και αν αυτή δεν διαφημίζεται όπως όλες τις προηγούμενες χρονιές.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μπορεί να του έλαχε η πιο ισχυρή ομάδα της κληρωτίδας, ωστόσο όπως τελικά αποδείχτηκε και η πιο αφελής.

Όσο και ακούραστα να ήρθε αυτή η πρόκριση, δεν μπορούμε να παραλείψουμε πως ακόμα μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται in progress και οι όποιες ανορθογραφίες -και ήταν αρκετές- παραλήφθηκαν για να ενισχύσουν την συλλογιστική μιας ευρείας νίκης.

Το 3-4-3 που θέλει να καθιερώσει ο Πορτογάλος τεχνικός δεν βγάζει αμυντική ασφάλεια, η Μπενφίκα είναι μια άκρως επιθετική ομάδα με ανάλογης φύσεως προβλήματα, στοιχεία που μας στρέφουν στην επιλογή του Over 2.5 στο 1.95, που για τους πιο τολμηρούς συνδυάζεται και με Goal-Goal.

Οι επιλογές μου:

Μονό αποδεκτό:

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα (21:00)  Over 2.5 (1.95) Stoiximan

Μονό αποδεκτό:

Γάνδη – Ραπίντ Βιέννης (21:30)  2 (3.00) Stoiximan