Δεν κατηγορώ κανέναν άλλο για τα χθεσινά, παρά μόνο τον εαυτό μου. Ούτε την θεά τύχη, ούτε την ευθυγράμμιση των πλανητών, ούτε καν τον ανάδρομο Ερμή. Με τα ιερά τέρατα του αγγλικού ποδοσφαίρου, απλά δεν τα βάζεις. Εγώ ο απλός θνητός επιχείρησα να πάω κόντρα στον προσωπικό κολοσσό του Μπρόμγουιτς και το πλήρωσα ακριβά. Αυτή την στιγμή είμαι σίγουρος πως ο Big Sam μασάει δεικτικά την τσιχλίτσα του και γελάει ειρωνικά στα μούτρα μου. Μπορεί και όχι προχωράμε.

Μεγάλο βράδυ το αποψινό κυρίως γιατί σε αυτό, δεσπόζει η σπουδαία ρεβάνς του Παρισιού. Για να μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, το Τσέλσι-Πόρτο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χωρίς αυτό ωστόσο να σημαίνει πως στοιχηματικά δεν βγάζει δυνατό σημείο. Η κυνική αρμάδα του Τόμας Τούχελ πέρασε με το σχεδόν καταδικαστικό 2-0 από το Ντραγκάο και σήμερα το μόνο που απομένει είναι να σφραγίσει την πρόκριση. Στην εποχή της βασιλείας του Γερμανού δύσκολα ξεφεύγουν τα παιχνίδια σε ρυθμό και παραγωγικότητα, όσο επιθετικές διαθέσεις και εάν δείξει η ομάδα του Οπόρτο. Το combo bet του άσου με Under 3.5 πληρώνει αδρά.

Στην πόλη του φωτός τώρα, οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί από την πρώτη αναμέτρηση. Παρακολουθώντας το πρώτο παιχνίδι, χωρίς καμία δόση υπερβολής το καταγράφω, αγαλλίασε η ψυχή μου. Το σύγχρονο (βάσει τις απαιτήσεις της εποχής) ποδόσφαιρο στα καλύτερα του, ένας πρώιμος τελικός, που εάν ρωτάτε την γνώμη μου, είμαστε τυχεροί που τον βλέπουμε να διαδραματίζεται σε διπλά ματς. Για να περάσουμε στην ψυχρή στοιχηματική πλευρά του θέματος, είναι μια συνάντηση που δεν μπορώ να βγάλω εύκολα συμπεράσματα, πέρα από τα προφανή. Αλλά επειδή αυτά δεν με καλύπτουν θα ταχθώ στο πλευρό του εξωπραγματικού Κίλιαν Εμπαπέ, των έξι γκολ στις τρεις τελευταίες νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Οι επιλογές μου:

Τσέλσι – Πόρτο (22:00) 1 & Under 3.5 (2.52)

Ειδικό

Παρί – Μπάγερν (22:00) Εμπαπέ Γκολ 1, προσπάθειες στην εστία 3 (3.90)