• Δεν μπορώ να υποστηρίξω πως είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έκλεισε η βδομάδα στη Euroleague. Πιάσαμε μεγάλες αποδόσεις και τα κάναμε μούσκεμα στα θεωρητικά εύκολα σημεία.

Στην κοσμοθεωρία του στοιχήματος αυτά συμβαίνουν και πάντα θα συμβαίνουν κι εμείς πάμε να σας κάνουμε την έκπληξη και να γράψουμε… για τένις. Το Αυστραλιανό Όπεν φτάνει στο τέλος του με τον τελικό Ανδρών ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντανίλ Μέντβεντεφ.

Εδώ να τονίσω πως ο Ρώσος είναι σε καταπληκτική φόρμα και δεν θα μου προξενήσει εντύπωση, αν κατακτήσει τον πρώτο Major τίτλο στην καριέρα του. Βέβαια ο «Νόλε» είναι πιο έμπειρος, ενώ έχει το απόλυτο 8/8 σε τελικούς στη Μελβούρνη. Οι αποδόσεις είναι διαβασμένες και λέω ν’αγοράσω τη νίκη του Τζόκοβιτς συνδυασμένη με κατάκτηση σετ του Μέντβεντεφ. Το συγκεκριμένο σημείο δίνει απόδοση 2.72 και θα τιμήσω, αφού ο Σέρβος έχει το «know how» τέτοιων αναμετρήσεων.

Θα δώσουμε και μία από επιλογή από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, που δεν είναι άλλο από το ΝΒΑ. Στη Νέο Ορλεάνη οι Πέλικανς ψάχνουν μία νίκη, που θα διακόψει τ’αρνητικό σερί των δύο συνεχόμενων ηττών. Η απουσία του Στέβεν Άνταμς δεν βοηθάει στην αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι επιδιώκουν να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα της Ανατολής. Ο Μπραντ Στίβενς ως γνωστόν, δεν έχει μαζί του το «σκυλί του πολέμου» Μάρκους Σμαρτ, όμως με όπλο την ατομική ικανότητα των Τέιτουμ και Μπράουν, προχωράει με θετικό ρεκόρ στη regular season. Νομίζω πως το διπλό -2.5 είνα αρκετό, για να με οδηγήσει τη γη του ταμείου

Οι επιλογές μου

Νόβακ Τζόκοβιτς-Ντανίλ Μέντβεντεφ Νίκη Τζόκοβιτς/Να κατακτήσουν και οι δύο σετ  (2.72)

Νιου Όρλιν Πέλικανς-Μπόστον Σέλτικς Διπλό -2.5 (1.90)