Δεν ολοκληρώσαμε τις επιλογές μας ιδανικά την περασμένη βδομάδα, αφού ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με οριακό τρόπο από τη Μπάγερν. Το bet του διπλού σωστό ήταν, όμως δεν μας βγήκε. Αντίθετα το Over στη Μαδρίτη δεν ήρθε ούτε κατά διάνοια, άρα εκεί είχαμε κακό διάβασμα. Αυτά πάντα θα συμβαίνουν αφού η σεζόν είναι μεγάλη και μην ξεχνάτε έρχεται διπλή αγωνιστική στη Euroleague.

Απόψε στο πρόγραμμα δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι δύο κάτοικοι του ΟΑΚΑ, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, προέρχονται από ήττες κι αυτό κάνει την αναμέτρηση, αμφίρροπη. Ο Παναθηναϊκός η αλήθεια είναι πως δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, ενώ η Ένωση με τις απουσίες των Ζήση, Κατσίβελη και Σλότερ, αυτόματα γίνεται ευάλωτη στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Το ματς δεν είναι ζωής και θανάτου, όμως αμφότερες οι ομάδες θέλουν να φτιάξουν την ψυχολογία τους. Έχω τη εντύπωση πως το ροζ φύλο αγώνα, το χρειάζεται περισσότερο ο Παναθηναϊκός και θα στηρίξω τον άσο -8.5 με τιμή 1.97.

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης (Liga Endesa) η Μάρτιν Καρπένα φιλοξενεί μία αναμέτρηση, ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Η Μάλαγα που είναι ένα εντυπωσιακό σύνολο, υποδέχεται τη Μπασκόνια, που προσπαθεί ν’αντέξει τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι Βάσκοι είχαν διπλή βδομάδα στη Euroleague, αγωνίζονται σήμερα και τις επόμενες μέρες μέρες, θα δώσει άλλους δύο αγώνες. Αυτό ποσώς ενδιαφέρει τους Ανδαλουσιανούς, που θα παίξουν τ’αγαπημένο τους up tempo, άρα το υψηλό σκορ νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Το line των 165 πόντων δεν είναι μικρό σίγουρα, όμως ειδικότερα η Μάλαγα το υποστηρίζει στο 90% των αγώνων της.

Οι επιλογές μου

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Άσος -8.5 (1.97)

Μάλαγα-Μπασκόνια Over 165.5 Πόντοι (1.90)