Η αναλυση του αγώνα δημοσιεύεται περίπου 2 ωρες πριν την εναρξη του, οπότε και επισκεφθείτε αργότερα με νέα ροή για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια τις αντίστοιχες ώρες και να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ CASHOUT
Η αναμονή μέχρι το τέλος μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος, καθώς οι διακυμάνσεις της αγοράς μπορεί να είναι απρόβλεπτες και γρήγορες. Με το cashout όταν έχετε κέρδος, κλειδώνετε τα κέρδη σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ζημιών και αποφεύγοντας την απώλεια. Είναι σημαντικό να θέσετε σαφείς στόχους και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας για να κερδίσετε χρήματα όταν αυτοί οι στόχοι εκπληρωθούν, αντί να εμπλακείτε στο συναισθηματικό υψηλό ενός νικηφόρου σερί. Όταν δίνουμε προτάσεις με ασιατικό handicap ή νίκη και βρίσκεστε στη κερδοφορία, επιλέξτε cashout, μια τακτική που ακολουθούμε στο BETTIPS για τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία μας. Μην περιμένετε να λήξει το παιχνίδι.


ΑΝΑΛΥΣΗ by BETTIPS

Η Πολωνία, υπό τον Michał Probierz, έχασε 2-1 από την Ολλανδία στην πρώτη της πρώτη, σηματοδοτώντας την πρώτη ήττα του Probierz ως προπονητής (W6, D2).
Παρά την ήττα, υπήρξαν θετικά, όπως ο Άνταμ Μπούξα που ανέβασε τον τραυματία Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Probierz άφησε να εννοηθεί ότι ο Λεβαντόφσκι μπορεί να παίξει σήμερα, κάτι που θα ήταν τεράστια ώθηση.

Η Αυστρία, με προπονητή τον Ραλφ Ράνγκνικ, έδειξε τη δυνατότητά της σε μια μικρή ήττα με 1-0 από τη Γαλλία, τη νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης ομάδα.
Ήταν απλώς ένα ατυχές αυτογκόλ που έκανε τη διαφορά.
Το στυλ υψηλής πίεσης του Rangnick ήταν αποτελεσματικό, με μόνο δύο ήττες στα τελευταία 17 παιχνίδια του (W12, D3), αμφότερες από κορυφαίες ομάδες, Γαλλία και Βέλγιο.
Η Αυστρία βρίσκεται σε σερί επτά νικών ως φαβορί πριν από τον αγώνα, παρουσιάζοντας σημαντικές βελτιώσεις από το τέλος του προηγούμενου UEFA Nations League. 🔥

Βασικοί παίκτες για παρακολούθηση:
Για την Πολωνία, ο Karol Świderski θα μπορούσε να είναι κρίσιμος, ειδικά επειδή τα επτά από τα οκτώ τελευταία του γκολ για την Πολωνία ήταν τα πρώτα τους στον αγώνα.
Για την Αυστρία, ο Michael Gregoritsch ήταν σε καλή φόρμα, σημειώνοντας τρεις από τις έξι νίκες της στα προκριματικά.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Προβαδισμα νικης για Αυστρια

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ by BETTIPS

Η Πολωνία έχασε με 2-1 από την Ολλανδία στον εναρκτήριο αγώνα της, την πρώτη ήττα του Michał Probierz ως προπονητής (W6, D2).

Ο Άνταμ Μπούξα σκόραρε για την Πολωνία απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μπορεί να παίξει σήμερα.

Η Αυστρία έχασε οριακά με 1-0 από τη Γαλλία που βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης λόγω αυτογκόλ.

Η Αυστρία, υπό τον Ραλφ Ράνγκνικ, έχει μόνο δύο ήττες στα τελευταία 17 παιχνίδια της (W12, D3), τόσο από τη Γαλλία όσο και από το Βέλγιο.

Η Αυστρία βρίσκεται σε σερί επτά νικών ως φαβορί πριν από τον αγώνα.

Παίκτης-κλειδί για την Πολωνία: Karol Świderski, με τα επτά από τα οκτώ τελευταία του γκολ να είναι το πρώτο για την Πολωνία στον αγώνα.

Παίκτης-κλειδί για την Αυστρία: Ο Michael Gregoritsch, ο οποίος δεν ήταν ποτέ στην πλευρά των χαμένων όταν σκόραρε για την Αυστρία (W10, D3).

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

ΟΒΕΡ 1.5 ΓΚΟΛ (τοπ επιλογή)

ΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Gregoritsch να ΣΚΟΡΑΡΕΙ ANYTIME


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.