Το κακό σερί συνεχίζεται αλλά δεν πτοούμαι. Η φετινή σεζόν έχει τις ιδιαιτερότητες της και έχω συμβιβαστεί προ πολλού με την νέα τάξη πραγμάτων. Λίγο να μας ευνοήσει ο παράγοντας τύχη και όλα θα μπουν στην σειρά τους. Γεμάτη αγωνιστική στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, γεγονός που θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στο ακέραιο.

Ντέρμπι πρωτοπόρων έχει το αποψινό μενού στην Championship με την Νόριτς να φιλοξενεί την Μπρέντφορντ. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται το τελευταίο διάστημα τα «καναρίνια», που μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες και βλέπουν την διαφορά τους από την τρίτη της βαθμολογίας, Γουίκομ, να μένει σταθερά στους 7 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έχουν αφήσει πίσω τους τις τρεις συναπτές ήττες και το τρένο δείχνει να έχει μπει ξανά στις ράγες. Αυτή την στιγμή ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη πατάει γερά στα πόδια της και έχει την ευκαιρία να αγγίξει την απευθείας άνοδο σε περίπτωση που φτάσει στην νίκη. Φόρμα και προϊστορία με οδηγούν στον άσο.

Το Στρασβούργο άναψε -δυστυχώς για εμάς- κόκκινο στη Λιλ αναγκάζοντας την να πετάξει δυο υπερπολύτιμους βαθμούς στην μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Απόψε διασταυρώνει τα ξίφη της με την παρατημένη στο έλεος της, αλλά συνάμα άκρως απρόβλεπτη στις μεγάλες συναντήσεις Μαρσέιγ. Δεν θα πουλήσει εύκολα το τομάρι της η ομάδα της Μασσαλίας, αλλά αυτή του Κριστόφ Γκαλτιέ θα χρησιμοποιήσει αυτήν την συνάντηση για να αποδείξει από τι μέταλλο είναι πραγματικά φτιαγμένη. Με την πρέπουσα σύνεση πάντα.

Η αναφορά στο τιμημένο Στρασβούργο στις παραπάνω αράδες, δεν έμελλε να ήταν η τελευταία στην σημερινή μας στήλη. Και αυτό γιατί, ελέω Μονακό, θα αποτελέσει την τρίτη στοιχηματική επιλογή μας. Η αρμάδα του Νίκο Κόβατς προελαύνει από νίκη σε νίκη, με τον γνωστό παραγωγικό της τρόπο την ώρα που αυτή του Κάτω Ρήνου, θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το δεύτερο κόλπο γκρόσο στην σειρά. Δύσκολα θα τα καταφέρει κόντρα στο ψιλιασμένο πλέον Πριγκιπάτο αλλά, just to be on the safe side, θα αγοράσω το διπλό με κάλυψη.

Οι επιλογές μου:

Νόριτς – Μπρέντφορντ (19:30) 1 (2.22)

Λιλ – Μαρσέιγ (22:00) 1 & Under 3.5 (2.17)

Στρασβούργο – Μονακό (22:00) 2X & Goal (2.20)