Δύο γκολ κι αυτά με το ζόρι έβανε ο ΠΑΟΚας εις την Τούμπαν, ένα δράμα η Μίλαν, δεν τσούλησε καθόλου η Κυριακή. Ευτυχώς όμως έχομεν Τσαμπιολί απόψε και έχει πράματα ωραία!

Κείνη η Λειψία ήτανε να μην (ξανα)πάρει φόρα, οχτώ τεμάχια έριξε στην κακομοίρα τη Μάιντς το Σάββατο. Απόψι παίζει εις την Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ, η οποία έφερε χηνάριον με την Τσουσουκά τση Μόσχας το Σάββατο αλλά παραμένει στην κορφή στη Ρωσία. Εμπειρότεροι οι Ρούσοι στας Ευρώπας, το παλέψανε κιόλα στη Λειψία στο πρώτο ματς. Δε χαμπαριάζω από Ρεντμπούλια και άλλες σκευάσματα, τους πιστέφκω τους Αγιοπετροπουλιώτες. Ασάρα εις το 2.90 από Goalbet, μια χαρά.

Το ματσάκι τση βραδιάς όμως γίνεται εις το Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλάρες παίζουσι με την Ίντερ, που τους είχε γλεντήσει στο Μιλάνο και άμα πάρει αποτέλεσμα σήμερις πάει καβάλα για τους δεκάξι. Ανεβασμένες είναι αμφότερες αλλά οι Γερμαναράδες έχουσι και ντερμπάρα με τη Μπάγερν το Σάββατο που μας έρχεται. Οι δε νερατζούρηδες παίζουνε με τη Βερόνα, σπουδαία τα λάχανα δηλαδής. Φόρτσα Ιντεράρα, στο 2.65 το ντρονομπέτ για πάρτη σου!

ΜΟΝΟ

19:55 ΖΕΝΙΤ-ΛΕΙΨΙΑ 1 (2.90, Goalbet)

ΜΟΝΟ

22:00 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΙΝΤΕΡ 2 DNB (2.65, Goalbet)