Η αναλυση του αγώνα δημοσιεύεται περίπου 2 ωρες πριν την εναρξη του, οπότε και επισκεφθείτε αργότερα με νέα ροή για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια τις αντίστοιχες ώρες και να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ CASHOUT
Η αναμονή μέχρι το τέλος μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος, καθώς οι διακυμάνσεις της αγοράς μπορεί να είναι απρόβλεπτες και γρήγορες. Με το cashout όταν έχετε κέρδος, κλειδώνετε τα κέρδη σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ζημιών και αποφεύγοντας την απώλεια. Είναι σημαντικό να θέσετε σαφείς στόχους και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας για να κερδίσετε χρήματα όταν αυτοί οι στόχοι εκπληρωθούν, αντί να εμπλακείτε στο συναισθηματικό υψηλό ενός νικηφόρου σερί. Όταν δίνουμε προτάσεις με ασιατικό handicap ή νίκη και βρίσκεστε στη κερδοφορία, επιλέξτε cashout, μια τακτική που ακολουθούμε στο BETTIPS για τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία μας. Μην περιμένετε να λήξει το παιχνίδι.


Σήμερα έχουμε μια κρίσιμη σύγκρουση για το Euro 2024 μεταξύ της Σκωτίας και της Ελβετίας, και είναι μεγάλη για τους Σκωτσέζους!

Ξεκίνησαν δύσκολα, με 5-1 από τη Γερμανία.
Αλλά ο Kieran Tierney και τα αγόρια εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούν να βγουν από τον Όμιλο Α και να φτάσουν στα νοκ άουτ για πρώτη φορά.
Η νίκη εδώ είναι απολύτως ζωτικής σημασίας.
Δυστυχώς, η πρόσφατη φόρμα της Σκωτίας δεν είναι πολλά υποσχόμενη.
Κέρδισαν μόνο έναν από τους δέκα τελευταίους αγώνες τους (D3, L6), και αυτός ήταν απέναντι στο Γιβραλτάρ.
Οι καταρρεύσεις των τελευταίων αγώνων ήταν η πτώση τους, καθώς δέχθηκαν επτά γκολ μετά το 70ο λεπτό στα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Από την άλλη, η Ελβετία ξεκίνησε δυνατά με τη νίκη με 3-1 επί της Ουγγαρίας, χάρη σε γκολ του Breel Embolo στην καθυστέρηση.
Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν φαίνεται συμπαγής, έχοντας μόλις μία ήττα στους τελευταίους 15 αγώνες της (7, D7).
Ετοιμάζουν για άλλη μια βαθιά πορεία στο τουρνουά, χτίζοντας τον προημιτελικό τους τερματισμό το 2020.

Βασικοί παίκτες για παρακολούθηση:
Η Σκωτία μπορεί να επαναφέρει τον Λόρενς Σάνκλαντ στην αρχική ενδεκάδα.
Ήταν σε καλή φόρμα με πέντε γκολ συνεισφορές (G4, A1) στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πριν από τον πάγκο απέναντι στη Γερμανία.
Για την Ελβετία, προσέξτε τον Michel Aebischer, ο οποίος είχε ένα γκολ και μια ασίστ στο πρώτο τους παιχνίδι.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Προβαδισμα για τους Ελβετους

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ by BETTIPS

Ο αγώνας της Σκωτίας: Μία νίκη στους δέκα τελευταίους αγώνες της (D3, L6) και αυτή η νίκη ήταν απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Θέματα στα τέλη του αγώνα: Η Σκωτία δέχθηκε επτά γκολ μετά το 70ο λεπτό στους έξι τελευταίους αγώνες της.

Φόρμα της Ελβετίας: Μία ήττα στους τελευταίους 15 αγώνες της (W7, D7).

Εναρκτήρια νίκη: Η Ελβετία κέρδισε την Ουγγαρία με 3-1, με τον Breel Embolo να σκοράρει στις καθυστερήσεις.

Βασικοί παίκτες: Λόρενς Σάνκλαντ (Σκωτία) – πέντε γκολ συνεισφοράς στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Michel Aebischer (Ελβετία) – γκολ και ασίστ στο πρώτο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

ΟΒΕΡ 1.5 ΓΚΟΛ (τοπ επιλογή)

ΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑ (value bet)

ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ (value bet 2)

AEBISCHER ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ANYTIME (value bet 3 για μεγαλυτερη αποδοση)


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.