Η αναλυση του αγώνα δημοσιεύεται περίπου 2 ωρες πριν την εναρξη του, οπότε και επισκεφθείτε αργότερα με νέα ροή για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια τις αντίστοιχες ώρες και να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ CASHOUT
Η αναμονή μέχρι το τέλος μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος, καθώς οι διακυμάνσεις της αγοράς μπορεί να είναι απρόβλεπτες και γρήγορες. Με το cashout όταν έχετε κέρδος, κλειδώνετε τα κέρδη σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ζημιών και αποφεύγοντας την απώλεια. Είναι σημαντικό να θέσετε σαφείς στόχους και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας για να κερδίσετε χρήματα όταν αυτοί οι στόχοι εκπληρωθούν, αντί να εμπλακείτε στο συναισθηματικό υψηλό ενός νικηφόρου σερί. Όταν δίνουμε προτάσεις με ασιατικό handicap ή νίκη και βρίσκεστε στη κερδοφορία, επιλέξτε cashout, μια τακτική που ακολουθούμε στο BETTIPS για τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία μας. Μην περιμένετε να λήξει το παιχνίδι.


ΑΝΑΛΥΣΗ by BETTIPS

Και οι δύο ομάδες χρειάζονται μια νίκη για να κρατήσουν ζωντανά τα όνειρά τους στη νοκ-άουτ φάση, γι’ αυτό πρέπει να παίξετε!

Η τελευταία έξοδός της Σκωτίας ήταν μια σκληρή ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ελβετία, η οποία ήταν μια αξιοπρεπής ανάκαμψη μετά το σφυρήλατο 5-1 από τη Γερμανία.
Ο συνδυασμός “αγκαλιές και κλωτσιές” του Steve Clarke φαινόταν να λειτουργεί, αλλά δέχθηκε ένα χτύπημα με τον Kieran Tierney να είναι τραυματίας.
Αυτό κάνει την πρώτη τους ανταγωνιστική συνάντηση με την Ουγγαρία ακόμη πιο κρίσιμη.
Η Σκωτία είναι στα πρόθυρα να γράψει ιστορία!
Μια νίκη εδώ θα μπορούσε να τους δει να προκρίνονται στα νοκ άουτ μιας μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά, μετά από 11 αποτυχημένες προσπάθειες.

Αρκετά η ιστορία, σωστά;

Η Ουγγαρία, που χαρακτηρίζεται ως τα σκοτεινά άλογα, δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στη διαφημιστική εκστρατεία.
Έχουν χάσει και τους δύο αγώνες τους με δύο γκολ και η φόρμα τους που έρχεται σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι ούτε ελπιδοφόρα.
Θυμάστε την έντονη εμφάνιση τους στο «γκρουπ θανάτου» του τελευταίου Euro;
Θα χρειαστεί να διοχετεύσουν μέρος αυτού του πνεύματος για να αλλάξουν τα πράγματα σήμερα.

Βασικοί παίκτες για παρακολούθηση:
Ο Scott McTominay σκόραρε εναντίον της Ελβετίας και έγινε ο έκτος παίκτης της Σκωτίας που σκόραρε στο Euro – διασκεδαστικό γεγονός, όλοι έχουν επώνυμα που ξεκινούν από “Mc”!
Για την Ουγγαρία, ο αρχηγός Dominik Szoboszlai είναι κρίσιμος. Η Ουγγαρία δεν έχει χάσει όταν σκόραρε από το 2019.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Προβαδισμα για Σκωτια

ΔΕΔΟΜΕΝΑ by BETTIPS

Η Σκωτία χρειάζεται μια νίκη για να προχωρήσει στα νοκ άουτ.

Η Ουγγαρία χρειάζεται επίσης μια νίκη για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της.

Η Σκωτία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ελβετία στον τελευταίο της αγώνα.

Ο βασικός αμυντικός Kieran Tierney είναι τραυματίας για τη Σκωτία.

Η Σκωτία μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ μιας μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά με μια νίκη.

Η Ουγγαρία, που ονομάστηκε σκοτεινά άλογα, έχασε και τους δύο αγώνες της με δύο γκολ έκαστος.

Η Ουγγαρία εντυπωσίασε στα τελευταία ευρώ, παραλίγο να ξεφύγει από την «ομάδα του θανάτου».

Η Ουγγαρία είναι χωρίς νίκη στους οκτώ τελευταίους αγώνες της στο Euro (D4, L4).

Η Ουγγαρία δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στους τελευταίους επτά ανταγωνιστικούς της αγώνες.

Ο Scott McTominay σκόραρε εναντίον της Ελβετίας και έγινε ο έκτος παίκτης της Σκωτίας που σκόραρε στο Euro.

Ο Dominik Szoboszlai είναι το κλειδί για την Ουγγαρία. δεν έχουν χάσει όταν έχει σκοράρει από το 2019 (W8, D1).

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

ΟΒΕΡ 1.5 ΓΚΟΛ (τοπ επιλογή αν αλλαξει νωρις το σκορ)

ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ (value bet 2)

ΟΒΕΡ 3.5 ΓΚΟΛ (value bet 3 για πολύ καλυτερη αποδοση)


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.