Το πρόγραμμα είναι μερικώς λειψό σήμερα, όμως πάντα υπάρχουν επιλογές για φίλημα. Για παράδειγμα στη Liga Endesa πολλοί σύλλογοι ερίζουν για τις θέσεις που οδηγούν στα playoff.

Στη Λα Φοντέτα Endesa η Βαλένθια θα υποδεχθεί την Ομπραντόιρο, που προσπαθεί ν’ποφύγει τον υποβιβασμό και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα. Σίγουρα μεγάλο της μειονέκτημα είναι η αμυντική της λειτουργια κι απέναντι σε μία αποτελεσματική επίθεση, οφείλει να δώσει το 100% στα μετόπισθεν. Οι «νυχτερίδες» από τη μεριά τους, γνωρίζουν καλά πως είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ο Πονσαρνάου θα μοιράσει το χρόνο, όμως περιμένω τους γηπεδούχους να κερδίσουν με διψήφια διαφορά. Η Βαλένθια ψάχνει την πρώτη τετράδα της κατάταξης και σίγουρα θα τα δώσει όλα στο αποψινό παιχνίδι, γι’αυτό θ’ανεβάσω λίγγο τη διαφορά των πόντων και θα την τοποθετήσω τη διαφορά πόντων στους 12.5 πόντους.

Να δώσουμε και ΝΒΑ; Δεν γίνεται να κλείσουμε τη σημερινή στήλη χωρίς τον Λούκα Ντόντσιτς και την παρέα του. Το Ντάλας έχει πολλά θέματα στην άμυνά του, όμως όσο ο Πορζίνγκις θα είναι παραγωγικός ο στόχος των playoff δεν χάνεται. Η Νέα Υόρκη είναι σκληρή, παλεύει τα ματς, όμως στο τέλος δεν θ’αντέξει στην έδρα των Τεξανών. Ο άσος -5.5 είναι η επιλογή μου, αναμένοντας να κερδίσουν με μία μικρή άνεση οι Μάβερικς.

Οι επιλογές μου

Βαλένθια-Ομπραντόιρο Άσος -11.5 (1.93)

Ντάλας Μάβερικς-Νιου Γιορκ Νικς Άσος -5.5 (1.95)