Τρεις προτάσεις σήμερα φίλοι και θεωρώ ότι αξίζουν το ίδιο όλες. Δείχνουν πολύ ισχυρές απ’ όπου και να τις δω.
Ξεκινάμε από την Αγγλία όπου σήμερα το κλίμα θα είναι βαρύ λόγω του θανάτου, του εννέα φορές πρωταθλητή, Pat Smullen από καρκίνο μόλις στα 43 χρόνια του.

Στο Yarmouth θα πάμε για την δεύτερη κούρσα που θα ξεκινήσει στις 16:35. Διάλεξα για νικήτρια την READY TO VENTURE (6), μια ποιοτική φοράδα του William Haggas που πριν 19 ημέρες πραγματοποίησε το ντεμπούτο της, όπου τερμάτισε δεύτερη. Έδειξε αμέσως δυνατά αγωνιστικά στοιχεία και πιστεύω ότι σήμερα θα είναι η νικήτρια. Η απόδοσή της δεν θα ξεπεράσει το 2,00, όμως θεωρώ ότι αξίζει.

Επόμενη επιλογή από τη Νότιο Αφρική και το Greyville. Στην όγδοη κούρσα, σε αυτό το ιπποδρόμιο, που θα ξεκινήσει στις 16:55, προτείνω τον MERLIN FROM BERLIN (9). Έναν εκτομία που όταν είναι σε φόρμα, όπως δείχνει ότι είναι τώρα, πρωταγωνιστεί συνεχώς. Προέρχεται από νίκη, πριν έξι εβδομάδες, ξεκουράστηκε επαρκώς και σήμερα τον περιμένω πολύ δυνατό και ικανό για νέα νίκη. Αυτός ο ίππος θα πληρώνει γύρω στο 4,00 με 4,50.

Τρίτη και τελευταία επιλογή μου από το Yarmouth και στην πέμπτη κούρσα, στο εκεί ιπποδρόμιο, που θα ξεκινήσει στις 18:20. Προτείνω τον GLEN FORCE (8) που είναι ο πιο σταθερός στον όμιλο. Πολύ φορμαρισμένος, εδώ και πολύ καιρό, δεν λείπει από τις τρεις πρώτες θέσεις, έχει σημειώσει και νίκη και πιστεύω ότι ο σημερινός όμιλος είναι πιο βατός στο να φτάσει σε νέα επιτυχία και με απόδοση γύρω στο 4,50.