Απότομη ήταν η προσγείωση μετά την κυριακάτικη επιτυχία, αφού τίποτα δεν δούλεψε και κάπως έτσι και οι δυο επιλογές, πήγαν… άκλαφτες. Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει, γινόμαστε σοφότεροι από τα λάθη μας και προχωράμε. Οι αγωνιστικές πριν από ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πάντοτε μια ιδιαίτερη υπόθεση και με βάση αυτό θα πορευτούμε σήμερα.

Η ενασχόληση με την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας, κινείται σε αυτό ακριβώς το μήκος κύματος. Η Μπενεβέντο είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδας του πρωταθλήματος. Όσο και εάν αυτό δεν αποτυπωνόταν στα αποτελέσματα της. Τα πράγματα ωστόσο πάνε από το καλό στο καλύτερο για το σύνολο του Φίλιπο Ιντζάγκι και η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για εκτόξευση. Η Κόμο είναι ολοφάνερα περιορισμένων δυνατοτήτων και το βατό πρόγραμμα της συνέχειας για τους “Stregoni” με οδηγεί στο καλοπληρωμένο διπλό.

Απ΄την Καμπανία μεταφερόμαστε στο Μιλάνο για την αναμέτρηση της Ίντερ με την Αταλάντα. Οι “νερατζούρι” συνεχίζουν ακάθεκτοι την εκπληκτική πορεία τους, έχοντας αφήσει πίσω την μαύρη παρένθεση της Γένοβας. Από την άλλη πλευρά οι “Μπεργκαμάσκι” αλλιώς την ονειρεύονταν την εκκίνηση τους στην φετινή σεζόν και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα. Αμφότερες έχουν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δείχνει να μπορεί να διαχειριστεί πλέον καλύτερα τέτοιου είδους καταστάσεις και με σύμμαχο την τρομακτική επιθετική ικανότητα της, ο άσος στα όρια του διπλασιασμού, δεν με αφήνει ασυγκίνητο.

Οι επιλογές μου:

Κόμο – Μπενεβέντο (15:00) 2 (2.20)

Ίντερ – Αταλάντα (19:00) 1 (1.95)