Η χτεσινή μέρα ήταν πολύ καλή θα έλεγα. Πέρασαν και οι δυο προτάσεις στην Γαλλία και η κάλυψη στην Αγγλία, καλά τα χρήματα για όσους ακολούθησαν, αλλά εγώ δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος γιατί δεν πέρασε η πιο δυνατή μου πρόταση. Ναι, είμαι απόλυτος, αν δεν το έχετε καταλάβει.

Σήμερα και μετά από μια δυνατή ημέρα, όπως η χτεσινή, λέω να πάω λίγο πιο χαλαρά.
Με τρεις προτάσεις, όλες από το ίδιο ιπποδρόμιο, το Kempton.

Ξεκινάω με την τρίτη κούρσα, στις 19:30, όπου o TROCOLORE (2), ένα ιταλικό άλογο, με ιταλό προπονητή, τον Marco Botti, έχει τρέξει δυο φορές πολύ δυνατά και σήμερα δείχνει έτοιμο για τη νίκη. Θα το βρείτε με μια απόδοση γύρω στο 5,00, που την κρίνω άκρως συμφέρουσα. Κάλυψη, εδώ, κυρίως με τον MAY NIGHT (9) που θα έχει μια απόδοση γύρω στο 3,20,

Παρακάτω, στην πέμπτη κούρσα, στο ίδιο ιπποδρόμιο, που θα ξεκινήσει στις 20:30, ο PRISMATIC (7), η φοράδα του Gosden, προέρχεται από δυο συνεχείς τερματισμούς στην τρίτη θέση και σήμερα δείχνει ικανή για τη νίκη. Νίκη που θα πληρώσει γύρω στο 2,50.
Θεωρώ ότι κινδυνεύει μόνο από μια φοράδα. Την UTILE (8), την πρωτοεμφανιζόμενη, με την πολύ δυνατή γενεαλογία. Παίζεται, τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις, γύρω στο 3,00 και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν κλείσει και λίγο παρακάτω.

Κλείνω με την έβδομη κούρσα, που θα ξεκινήσει στις 21:30 και που ο GREYCOAT (7) έχει τον πρώτο λόγο. Πριν από τρεις εβδομάδες επανήλθε στην ενεργό δράση μετά από 315 ημέρες αποχή, τερμάτισε τρίτος σε έναν όμιλο σχεδόν όπως ο σημερινός και σήμερα δείχνει πανέτοιμος. Με απόδοση γύρω στο 3,00 αξίζει. Όπως αξίζει και η κάλυψη με τον BOMA GREEN (10) που είναι από τους πιο σταθερούς και φορμαρισμένους και που στη νίκη του θα πληρώσει γύρω στο 4,50.