Για ενάμισι πόντο χάσαμε το απόλυτο των επιλογών μας στα χθεσινά παιχνίδια της Euroleague, καθώς μόνο το over του Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώθηκε.

Σήμερα ολοκληρώνεται η 22η στροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου και το ματς που ξεχωρίζει είναι το Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη τους επί της Φενερμπαχτσέ με 95-70, στοχεύουν στο διπλό, που θα τους εξασφαλίσει εν πολλοίς το πλεονέκτημα έδρας στον επόμενο γύρο. Από τη μεριά της και η Ρεάλ είναι ανεβασμένη και η επιστροφή του Άντονι Ράντολφ, θα ισχυροποιήσει τους Μαδριλένους σε μεγάλο βαθμό. To line των 161,5 πόντων μοιάζει ελκυστικό και το over με απόδοση 2,08,  στην betshop.gr. πληρώνει καλά.

Πάμε και στο Κάουνας, όπου έχουμε μάχη playoff. Η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Χίμκι σε μία αναμέτρηση, που έχει απόχρωση οχτάδας. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις μία νίκη και σίγουρα ο νικητής θα κριθεί στο τέλος. Οι Λιθουανοί είναι καλύτερο σύνολο από τους Ρώσους, όμως οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν… Σβεντ. Oι 158,5 πόντοι δεν μας φοβίζουν, άρα κι εδώ το over με απόδοση 1,96 στη betshop.gr μας εξυπηγρετεί απόλυτα. Όποιος επιθυμεί να ρισκάρει περισσότερο το απλό διπλό πληρώνει 2,53 στην ίδια στοιχηματική εταιρεία.

Τέλος η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενερμπαχτσέ παίζει ενάντια στην Μπάμπεργκ, που την περασμένη βδομάδα υπέταξε εύκολα τον ΠΑΟ, αποδεικνύοντας πως δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να μείνουν στη ζώνη της πρώτης τετράδας. Η Μπάμπεργκ έχει αρκετές απουσίες και θεωρούμε πως απόψε θα χάσει από το σύνολο του “Ζοτς”. Το χάντικαπ των 12,5 πόντων δεν μας φοβίζει, άρα θα επιλέξουμε τον άσο, που προσφέρεται 1,93 στην betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός Over (161,5) 2,08
Ζαλγκίρις-Χίμκι Over (158,5) 1,96
Φενερμπαχτσέ-Μπάμπεργκ 1 (-12,5) 1,93